Pluspunten
Makkelijk te bestellen
Verbeterpunteneventueel nog snellere levertijd
Pluspunten
Ik vind het moeilijk een beoordeling te geven omdat ik mijn drukwerk nog niet ontvangen heb en het dus nog niet heb kunnen beoordelen. De website is gebruikersvriendelijk en ik ben netjes te woord gestaan aan de telefoon.
Pluspunten
Snelle levertijd en een goede prijs kwaliteit verhouding
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
makkelijke site, dozen met binnenmaten,
Verbeterpuntenhet zou makkelijk zijn als we vanuit de NL site ook kunnen versturen naar andere Europese landen.
Een realistischere foto van de proefdruk. Ik ging uit van veen volle afdruk. Uiteindelijk leek het op een stempel.
Bedankt voor uw beoordeling. Uw verbeterpunt is doorgegeven aan onze printafdeling. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Pluspunten
Snelheid, accuratesse en service goed. Zeker aan te bevelen.
Pluspunten
Flexibiliteit in maatvoering is heel fijn
VerbeterpuntenDe bestelling van een paar doosjes afgeleverd krijgen in een pallet + een gigantische doos van 80x120x120 is een enorme afknapper. Doet de naam doos op maat geen eer aan. Je blijft met een geweldige hoop afval zitten. Een reden om niet meer te bestellen.
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Deze feedback krijgen wij vaker. Hier hebben wij op dit moment nog geen efficiënte oplossing voor, omdat wij zoveel formaten en aantallen produceren en verzenden. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Pluspunten
Snelle service! Bedankt voor het snelle leveren.
Pluspunten
Snelle levering, ook met logo
Pluspunten
VerbeterpuntenHet geleverde materiaal te krap waardoor dozen niet sluiten. Het is kennelijk bij Doosopmaat (?) heel normaal dat gevraagde binnenwerkse maat niet geleverd wordt. Nog nooit een bedrijf meegemaakt die zo respectloos met klanten om gaat. Kortom een echte afrader!! Ik ging voor een snelle levertijd maar voortaan liever te laat dan bestellen bij Doosopmaat
Beste, naar aanleiding van de ontvangen foto's en het uitlezen van de machines is gebleken dat de geleverd wikkeldozen, ook de daadwerkelijk bestelde maatvoering betreft. Deze maatvoering is exact het formaat van het te verpakken product. Er is geen rekening gehouden met extra speling waardoor de dozen niet goed sluiten. De wikkeldoos is een doos met heel veel kleppen. Deze kleppen sluiten over elkaar heen, waardoor als de exacte buitenmaten van het product wordt aangehouden, de doos te krap kan worden. Dat is ook bij uw bestelling het geval. Wij hebben de opgegeven maatvoering geleverd. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Pluspunten
Snelle en beleefde communicatie. Het opsturen van de samples. Blij dat er kleine oplages besteld kunnen worden.
VerbeterpuntenDe eerste levering kwam al een week te laat, niet wetende dat er nog een nalevering kwam, was wel gecommuniceerd maar niet verwacht. Tevens de printkwaliteit was niet goed op de doos, de kleuren waren in elkaar overgelopen. Als iemand van jullie grafische afdeling dit van te voren had opgemerkt hadden wij hier nog wat aan kunnen verbeteren.
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Vanwege de storing bij onze printer was het helaas niet mogelijk om de order op tijd te leveren en waren ook deelleveringen niet te voorkomen. Dat is ook het geval geweest bij uw order. Wij hebben uw beoordeling doorgestuurd naar onze printhal om de printkwaliteit te optimaliseren en dit soort kwesties te voorkomen. Wij waarderen u als klant en helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Pluspunten
Top allemaal, prima service!
Containerweg 6
2742 RA Waddinxveen
Je herkent het vast wel: je hebt op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat je naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’. Aan deze verspilling willen wij graag iets doen. “Jouw product. Slim verpakt.” Maatwerk is onze missie. Bovendien bewijzen wij dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. De rekentool op onze website maakt het bestellen van uw dozen heel eenvoudig. Met dit beproefde concept bedienen wij al 20+ jaar lang een steeds grotere klantenkring in Nederland en België en tegenwoordig ook in Duitsland.