Pluspunten

Goede service, snelle afhandeling

Pluspunten

Snelle, adequate reacties en levering Goede producten

Specificaties order- en factuurprijs kwam niet overeen, was niet helemaal duidelijk

Pluspunten

Duidelijke website, snelle en goede levering, enthousiast personeel, betrouwbaar, borg krijg je snel terug. Erg uniek en leuk bedacht!

Pluspunten

Duidelijke communicatie. Camera was netjes verpakt. Gebruiksvriendelijke beschrijving over gebruik camera en terugstuur instructies.

Het wordt een terugstuur box genoemd, terwijl het toch echt gewoon een kartonnen doos is...

Pluspunten

Goede service, erg leuk product, snelle levering en goede instructies voor het gebruik en terug sturen.

De website was niet altijd even duidelijk, er worden veel producten aangeboden en het was niet altijd duidelijk welke opties er allemaal gekozen konden worden.

Pluspunten

Ze spreken over een levering binnen 2 dagen en dat wordt makkelijk gehaald. Ook als je van te voren een bepaalde datum aangeeft zorgen ze er bij polaroidfun.nl voor dat je je bestelling op rijd binnen hebt. Wij hebben een complete fun kist incl camera bij ze besteld en zelfs de retour gegevens en postzegels zitten bij het pakket inbegrepen , wat het, voor het retour zenden van de camera e.d., erg makkelijk maakt. Ook als je vragen hebt o.i.d. dan is het via de telefoon ook,erg prettig communiceren. Al met al een aanrader voor als u een feestje, bruiloft, of ander evenement heeft en daarvoor leuke, grappige of mooie foto's van wilt hebben als aandenken.

Pluspunten

Top service en snelle reactie op vragen!

Vooral zo door blijven gaan

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle service

Pluspunten

snelle, correcte, vriendelijke service

kan niet beter

Pluspunten

Snelle reactie op mail. Spullen op tijd geleverd Alles werkte goed Duidelijke omschrijving aanwezig Klantvriendelijk

Pluspunten

Communicatie

Pluspunten

Duidelijke informatie, snelle afhandeling, spullen op tijd in huis. Ik ben heel tevreden!

Geen, alles is goed verlopen.

Pluspunten

Super geregeld!

Geen! Was uitstekend!!

Pluspunten

Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Prima materiaal gekregen. Snel borg terug gestort. Kortom zeer correcte behandeling. Dank je!

Zoals je zelf al ontdekte: een dag wachten met de beoordelingsvraag. Veel succes verder. Kom graag terug indien nodig

Pluspunten

Makkelijk contact via de e-mail Alles geleverd wat beloofd was

Pluspunten

goed service, fijne samenwerking

Pluspunten

Zeer snelle reactie, grote servicegerichtheid en enthousiaste medewerkers. Geleverde spullen: goed!

Het eerste klantencontact beginnen met 'howdee'' komt niet erg professioneel over. Ik kon er wel om lachen, maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die liever niet zo worden aangeschreven, met het risico dat ze afhaken. Tip: hou het (iets) zakelijk(er).

Pluspunten

Tijdig, volledig en correct. Helemaal goed!

Van IJsseldijkstraat 144

1442 CS Purmerend