Binnen een dag de camera binnen, top service!

Ik bedacht een paar dagen voor de bruiloft nog dat een polaroid camera een leuk idee was. Na telefonisch contact met goed advies werd dit direct geregeld en de volgende dag was hij binnen. Duidelijke uitleg erbij en de foto’s hebben ontzettend mooie herinneringen gegeven. Top service!

Uitstekend!

Makkelijk te bestellen, snelle service en alles ruim op tijd binnen om alvast even te testen. Contact met Jasper verliep goed! Aanrader.

Super service

Ik heb voor mijn zus haar bruiloft een polaroid hoekje voor het gastenboek geregeld. Het was erg leuk! De camera is makkelijk in gebruik, zeker als je het instructie filmpje van te voren bekijkt. En de service is van top kwaliteit

Op originele manier ons feest vastgelegd.

Fotobelevenis maakt al zijn beloftes waar: eenvoudig bestellen, snelle levering en goede service. Binnen korte tijd hadden we de camera onder de knie, de bediening is niet ingewikkeld. De polaroid afdruk werd erg leuk ontvangen door onze gasten en wij hebben de digitale versie voor een naslagwerk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Top service!

Mijn ervaring is goed! Een snelle en goede service. Pakket goed en netjes ontvangen. Duidelijke informatie op de site en via de e-mail gehad.

Excellente service

Vriendelijk contact, 2 camera's ruim op tijd toegestuurd en voordat we het wisten stond er naderhand geld op onze rekening van de overgebleven foto's. Top service, zou het iedereen afraden!

Perfect van order tot retour

Levering was snel, duidelijk en terugsturen zonder problemen. Aan iedereen aan te bevelen.

Vriendelijke werknemers en een fijne samenwerking

Fijne ervaring geen klachten fijne samenwerking en vriendelijke en duidelijke communicatie.

Nette service, leuke gadget

Op de bruiloft de polaroid gebruikt voor het gastenboek. Erg leuk en origineel! Kreeg er zelfs een reservecamera bij. Tas was zeer compleet: reservebatterijen, instructie, 2 camera's en een handgeschreven briefje. Wij zijn er tevreden! Communicatie met het bedrijf verliep ook goed. Aan te bevelen als leuke, alternatieve manier voor een gastenboek of als gimmick op een feestje!

Geweldige belevenis!

Ruim voordat de materialen nodig waren, was het al bezorgd! Er zat een persoonlijk kaartje bij en zelfs was er gedacht aan de stickers voor het retourneren. Echt, geweldige service! De camera maakt mooie en goede foto's, het was echt een super ervaring!

Super tevreden met de geweldige service!

De spullen zijn ruim op tijd geleverd inclusief alles om het ook weer eenvoudig retour te sturen. Maken van de foto's was zeer eenvoudig dankzij de instructievideo. Ik kan het iedereen aanraden!

Goed product, prima service

Aardige kerel die Jasper, overzichtelijke service, geen minpunten te bespeuren

Vanaf eerte contact heel behulpzaam en meedenkend. Super vriendelijk ook. Top dat je het paar dagen voor het evenement krijgt gestuurd. Persoonlijke boodschap in de door en als klap op de vuurpijl ongevraagd een reserve camera in de doos. 5 sterren en terrecht, ben gevoelig voor service , nou das gelukt :) goed bezig Jasper

Fijne website, mooi op tijd geleverd en een duidelijke uitleg hoe de camera werkt. Top!

Leuke toevoeging voor ons gastenboek en zeer goed geregeld.

De camera werd ruim op tijd bezorgd en als extraatje kregen we een reservecamera. De handleiding was duidelijk en alles was netjes verpakt. De foto's waren erg mooi, een waardevolle toevoeging voor ons gastenboek. Alles was top geregeld en de moeite waard.

Voor een surpriseparty een polaroidcamera gehuurd. Ruim op tijd geleverd met zelfs een extra camera zonder bijkomende kosten! Bij een eventuele volgende keer zou ik weer via dit bedrijf een camera huren.

Uitstekend geregeld

Van bestellen tot retourneren goed geregeld!

Goeie service, snelle reacties, duidelijke uitleg, met 1 woord uitstekend!

Goede service. En de camera’s geven een fantastische blijvende herinnering

Een goede service en snelle levering. Ook fijn dat je er fotoboeken en lijm bij kunt bestellen. De vriendinnen voor wie we dit hadden geregeld waren er superblij mee.

Super leuke aanvulling van onze wedding

Wij zijn weg blij geweest met de huur van de poleroidcamera’s! Alles zat netjes in een doos, met een extra camera en genoeg foto’s! Ook waren er extra batterijen meegeleverd! Helemaal top! Onze gasten hebben zich goed vermaakt met de camera’s!

Super goede ervaring!

Producten werden netjes verpakt geleverd, met een persoonlijk tintje (altijd gewaardeerd). Na het terugsturen van de polaroid cases die we niet gebruikt hadden is het resterende saldo snel terug geboekt. Super ervaring.

Top service - snel en flexibel

Super fijne service. We kregen zelf een extra film rol bij de polaroid camera :)

Snelle service, wordt met je meegedacht door personeel.

Wij hebben last minute een polaroid camera gehuurd. Door het meedenken van personeel hebben we de camera op kunnen halen, en weer terug kunnen brengen op onze route. Het viel erg in de smaak. Het retourneren van de overgebleven polaroid capsules vind ik echt een top service. Bleek dat oude mensen toch niet zo selfie bewust zijn, en dus niet veel extra foto's maakte om mee te nemen. Het fotoboek, ook hier besteld is mega leuk geworden! Grote dank voor de efficiënte en snelle service. gr Susanne

Goed materiaal en goede service

Fijne en vrolijke communicatie, tips voor optimaal gebruik en tijdige verzending. Gewoon hartstikke goed. Absolute aanrader!

Fijne snelle service, geen gedoe.

Op het laatste moment toch nog besloten om een extra polaroid camera te huren omdat we er aan 1 niet genoeg hadden. Het was zo geregeld en besteld, ruim op tijd werd hij bij ons thuis geleverd met zelfs een reserve camera. Op onze bruiloft zijn heel wat foto's gemaakt en hebben wij een leuke herinnering. Het terugsturen was ook heel makkelijk.

Van IJsseldijkstraat 144

1442 CS Purmerend