Goede service!

Alles is soepel verlopen, geen problemen en alles volgens afspraak!

Was een mooie aanvulling van de dag.

Was een mooie aanvulling van de dag.

Enthousiast team die met je meedenkt. Superblij met foto's gemaakt tijdens huwelijk.

Het team heeft goed met mij mee gedacht hoe ik het beste de polaroid foto's kon maken tijdens het huwelijk van mijn broer. De camera's inclusief film etc. kwamen ruim op tijd. Duurzaam verpakt. De kwaliteit van de polaroids zijn goed en het geheel geeft zo'n leuk en sfeervol effect. Echt een aanrader.

Erg gelachen

Snelle service, makkelijk te retourneren en goed materiaal.

Een polaroid nemen op je feestje geeft direkt zoveel leuke reakties. Het ijs is meteen gebroken

Goeie snelle levering. Makkelijk in gebruik. Leuke reakties

Fijne service

Ik heb de polaroid gebruikt voor een bruiloft je ontvangt hem een paar dagen van te voren en kunt hem daarna gewoon zelf weer terug sturen de dag erna! Hele fijne service en een mailtje ter bevestiging dat hij in goede orde is terug ontvangen vooral dat is erg fijn

Super service!

Polaroidcamera gehuurd met partypops voor bruiloft. De camera werd ruim voor de benodigde datum geleverd en er zat als service een gratis reserve camera bij. Wat ook erg fijn is dat je de ongeopende verpakkingen foto’s retour kunt zenden. Voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Levering keurig op tijd, extra batterijen en zelfs een reserve camera ontvangen

Het zou handig zijn als een statief en afstandbediening oom te huren zijn :-)

Pluspunten

Dit team denkt mee en vooruit! Hele fijne en eerlijke service hebben wij mogen ontvangen! We hebben tijdens de opening van ons nieuwe concept veel plezier gehad van de Polaroidcamera!

Pluspunten

Wat een leuke foto's hebben wij gemaakt. Snelle en goede service en als extraatje een kaartje en een extra camera. Zeker een aanbeveling!

Pluspunten

- snelle levering - gratis extra camera meegeleverd - geld teruggekregen voor niet gebruikte fotobladen - leuke mailtjes en leuk kaartje in de doos

geen!

Pluspunten

snelle levering, prettig contact, prima prijzen, goed materiaal

Na mijn bestelling heb ik in totaal 8 emails ontvangen met vrijwel identieke informatie over het feit dat mijn order ontvangen was, verzonden zou gaan worden etc. Met twee was ik tevreden geweest :-)

Pluspunten

Prettig geholpen, goed meegedacht en ook nog een extra camera erbij mogen gebruiken!

nvt

Pluspunten

Snelle levering, reserve camera en reserve batterijen, persoonlijke benadering.

Pluspunten

Goede service, goed contact, goede website. Afspraken goed nagekomen, alles op tijd. Mooie camera, alles werkte.

Pluspunten

heel klantvriendelijk, alles uitstekend geregeld.

die heb ik niet, het was gewoon prima. zelfs postzegels en adres etiketten voor het terugsturen, een reserve camera, alles was er gewoon. kon niet beter.

Pluspunten

Mijn feestje was top damkzij polaroid fun

Geen .gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Persoonlijke en vriendelijke contact en snelle afhandeling van begin tot eind! Dank ook nog voor de extra polaroid camera. We hebben er veel plezier mee beleefd en een mooi plakboek van de foto's kunnen maken.

geen - ga vooral zo door.

Pluspunten

Goede service Levert uitstekend product Goed bereikbaar

Pluspunten

Levering ruim optijd. Goed contact, vragen worden snel beantwoord. Er werd zelfs een extra camera meegestuurd om te zorgen dat onze dag mooi vastgelegd kon worden, helemaal top!!

Pluspunten

Snelle reactie en flexibel. Goede kwaliteit producten.

Pluspunten

Snelle levering en goed communicatie. We hebben veel plezier gehad van de twee polaroid camera's.

Pluspunten

Wat een goede service!! Werd van te voren gebeld door een medewerker wat ons adres is aangezien er een foutje was gemaakt en er een verkeerd adres was genoteerd dus wilde dit even dubbelchecken. Erg goed dat jullie op tijd de camera’s verzenden aangezien post NL er 1 dag langer overdeed dan normaal, nu hadden wij de camera’s nog steeds op tijd. Had 1 camera besteld maar kreeg er 2, wat een service. Onze bruiloft was fantastische met deze poloraid camera’s en hebben er een super leuk gastenboek aan over gehouden. Duidelijke communicatie over de mail, wij gaan jullie zeker aanbevelen aan andere.

Van IJsseldijkstraat 144

1442 CS Purmerend