Pluspunten

Zeer communicatief, reageren snel. Extra camera geleverd, ruim van te voren opgestuurd, compleet met voldoende reserve batterijen. Kortom: top!

Pluspunten

Levering ruim op tijd, met zelfs een extra camera. Leuke reacties van onze gasten!

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt en hoefde geen borg te betalen + gratis retourneren

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam en op tijd

Relatief hoog in prijs, maar biedt daarvoor ook kwaliteit

Pluspunten

We hadden 1 camera besteld voor onze bruiloft maar kregen er nog een reserve camera bij geleverd! Dat was echt top!

Geen!

Pluspunten

snelle en persoonlijke reactie en super service!

geen

Pluspunten

Erg tevreden...kregen twee camera's toegezonden terwijl 1 besteld... kinderen van groep 8 zijn allemaal met een leuke herinnering naar huis gegaan.

Pluspunten

Klantvriendelijk, snel reageren en duidelijke informatie.

Pluspunten

Super snelle levering en goede service! Al bij meerdere feestjes genoten van de Polaroids!

Pluspunten

Snelle en goede levering. Prettige communicatie en uitstekende service.

Pluspunten

* Verzending paar dagen van te voren, erg fijn * Duidelijke gebruiksaanwijzing, heel eenvoudig te bedienen * Zelfs een extra (reserve) camera. Niet nodig gehad, maar wel fijn. * Volle doosjes fotopapier kunnen terug en worden gecrediteerd. * Super leuk tijdens een feestje!

retourzending was een beetje onduidelijk, maar is goed gekomen.

Pluspunten

Super flexible! Ik had de camera spoedig voor mijn trouwdag nodig en ze hebben me heel goed geholpen, bedankt! :)

Pluspunten

Goede duidelijke communicatie tevens erg persoonlijk. Camera's waren ruim op tijd binnen. Scheelt weer wat stress Makkelijk retour sturen met de meegeleverde postzegels.

Pluspunten

snelle en betrouwbare levering en scherpe offerte

retour postzegels werden niet herkend door medewerkers postkantoor. misschien een alternatief.

Pluspunten

Duidelijke en klantgerichte service Heldere instructie Eenvoudig in gebruik Gave foto's Mogelijkheid tot retourneren van ongebruikte cassettes Goede en snelle communicatie Reservecamera bijgesloten TIjdig geleverd

Pakketzegel bijsluiten tbv retourneren ipv postzegels (hierom zelf zekerheidshalve een pakketzegel gekocht voor retourneren). Testen van de camera's alvorens opsturen (gelukkig werkte de reservecamera perfect).

Pluspunten

Leuke mensen achter polaroidfun. Zeer behulpzaam, snelle levering, goede tarieven en dito camera’s!!!

Pluspunten

Beantwoord mail snel en erg aardig.

Pluspunten

- Snelle levering - Gatis extra reserve camera - Goede instructies en uitleg over de camera's en het terugzenden van de spullen. - Camera's zijn gemakkelijk in gebruik en je krijgt er mooie foto's mee met een nostalgische look.

Pluspunten

Service aan telefoon is prima. Kwaliteit van product is prima, alles werkt naar behoren. Instructie is duidelijk, retourzending gaat ook prima. Polaroidfun levert wat het belooft.

Wellicht tips hoe de camera te gebruiken. Niet het technische verhaal, maar mogelijkheden aanbieden tot gebruik camera.

Pluspunten

Levering toestel incl reserve toestel ruim op tijd in huis. Retourneren zonder problemen.

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie

Pluspunten

Klantvriendelijk, alles was keurig geregeld tot aan de retourzending aan toe!

Pluspunten

snelle goede en betrouwbare service.

Van IJsseldijkstraat 144

1442 CS Purmerend