Lekker snel

Besteld, ingepakt, verzonden. Kwam na 1 werkdag aan, netjes verpakt.

Super Bunx

Snel ontvangen en goed verpakt en zeer goed spul. Volgende keer weer Bunx.

Super snel en goed bezorgd

Zending duurt veel te lang.

Nog steeds niets ontvangen

Eerste keer besteld en gelijk goed

De filtersponzen passen perfect

perfecte levering plus mooi kado !!!!!

Ik bestelde een nieuwe luchtpomp ( voor m'n vijver) Werd hij súper snel, en van hóge kwaliteit , geleverd; EN KRIJG IK ER OOK NOG 15 LITER (!!!) TOP KOI-VOER GRATIS BIJ !!! Zulke bedrijven moeten we koesteren !!! Chapeau !!!!

Snelle verzending

Mooi op tijd geleverd zoals beloofd op hun website.

goed en snel

ik zal graag weer bestellen

Zeer lange levertijd

Er stond niets op de website vermeld dat het artikel niet op voorraad was. Elke keer kon ik er zelf achteraan wanneer er geleverd zou worden en elke keer konden ze het niet waarmaken.

Heel tevreden.

Correcte levering, vlotte en duidelijke communicatie en een grote betrokkenheid van begin tot eind. Bedankt voor de uitstekende service! Mvg Tania

Absolute aanrader. Goede producten, scherpe prijzen en service die je zelden tegenkomt

Wat ben ik blij dat ik Bunx heb gevonden! Goede producten, snelle service en vooral heel prettig contact. Er wordt meegedacht, vragen worden snel beantwoord en afspraken worden nagekomen. In een tijd waarin goede service steeds zeldzamer lijkt te worden, laat Bunx zien dat het nog wel degelijk bestaat. Voor mij een absolute aanrader en een bedrijf waar ik met veel vertrouwen bestel.

Top levering

Heb contact gehad voor levering naar Italië Kon maar was een licht probleem. Dan maar nog snel een adres in Nederland gekozen, die naar Italië vertrokken. Mede door de support de zending de volgende dag ( zaterdag ) geleverd en ‘s avonds mee met transport naar Italië Vandaag de zending al binnen op locatie. Ik zeg toppers. Bedankt.

Alles prima

Alles prima

Heel goede service

Alleen zou het wel interessant zijn voor ons als klant dat jullie een richtdatum voor levering meegeven ( was toch wel even wachten alvorens het pakket naar ons toe verstuurd werd )

Ik ben blij

De hendel van mijn drukfilter brak af. Ik zou dus een nieuw drukfilter voor mijn vijver moeten aanschaffen. Tot ik bij Bunx ontdekte dat zij een nieuw deksel konden leveren. Super dus. Ook heel snel geleverd.

Geen terugkoppeling

Mijn bestelling bleekniet op voorraad, maar daar moest ik, een week na de bestelling, zelf achterkomen. Maar goed, kan gebeuren. Waar gewerkt wordt ……..

Commande Margelles

J'ai bien reçu mes Margelles et la qualitèe et le service sont au top,merci Bunx.!!

Duidelijke site en snelle levering

Ik heb een DAB zwembadpomp besteld en koos daarbij foutieve koppelstukken. De jongens van de klantendienst hebben dit onmiddellijk aangepast en ervoor gezorgd dat de verzending binnen 1 dag gebeurde met de correcte koppelingen. Wauw wat een service !!!

correcte prijs en snel geleverd

jammer dat er een bepaalt wisselstuk niet voorradig was

items volgens shop op voorraad, maar zijn ze niet

Ik heb na een week uiteindelijk de bestelling geannuleerd, en de spullen staan nog steeds op de site als voorradig en voor x besteld morgen in huis. jaja.

Als regelmatige klant klopt de bestelling en snel geleverd

Altijd goed ., bedrijf heeft ruim assortiment tegen concurrerende prijzen,

Niets ontvangen

Niets ontvangen

Prima geregeld

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Bijna 5 sterren,prima maar 1 tip

Pakket goed verzorgd. Het duurde alleen langer dan verwacht omdat er iets niet op voorraad was en de leverancier niet snel was om de voorraad aan te vullen. Als tip wil ik zeggen dat bunx mij even per mail op de hoogte zou kunnen brengen dat mijn bestelling wat langer zou duren. Nu ben ik zelf gaan mailen omdat ik maar zat te wachten. Maar verder is het correct afgehandeld.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.