Laden reviews...
299 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen laten de beoordelingen een hoge tevredenheid zien. Snelle levering en goede service komen het meest naar voren. Klanten prijzen duidelijke communicatie en correcte afhandeling. Een paar reacties vermelden kleine problemen, maar de algehele toon is positief.
Stop past perfect, top!
6 August 2026
Albert de Wit
Winsum
Nu 2x besteld beide keren na de volgende dag al geleverd
6 August 2026
Ans
Bemmel
Kabel voor zwembadrobot besteld, volgende dag al geleverd! Prima service met leuk detail: de kartonnen doos rook geweldig lekker naar wellness produkten
4 August 2026
Bart
Sint-Truiden
Ik had onderdelen nodig voor mijn vijverfilter en ik heb exact het juistemateriaal ontvangen.
4 August 2026
Jan
Rolde
Had filters besteld voor de sauna en deze zijn de volgende dag geleverd.
Richard
Harderwijk
Een woord uitstekend
Hans Ghys
Evergem
top service
kim
Berlicum
Zwembadrobot besteld. Bunx had het model nog in voorraad terwijl hij op veel andere plaatsen niet direct leverbaar was. Snelle levering. Op de doos een keigrote sticker met de QR code voor de handleiding. Robot (we hebben haar Olga genoemd) doet prima werk. Heel tevreden!
Sofie
Hasselt
Snelle levering en prijs kwaliteit
2 August 2026
Rob
Belgie
Snel correct
2 August 2026
Carlo Machiels
genk
Wij hebben eerder bij uw firma olie besteld dat was vorig jaar toen werd het keurig netjes bij onze zaak afgeleverd, nu moesten wij het pakket ophalen bij een Primera afhaalpunt en dat vind ik toch wel jammer. Wij zijn ook een onderneming die zijn geld moet verdienen en tijd is geld, wat is het voor een moeite dat de auto hier voor de deur stopt en het product aflevert want hij rijd langs onze salon om naar de Primera punt te gaan.
1 August 2026
Ernesto
Enschede
Een van de weinige firmas die perfect werkt.Met een speciale vermelding voor Lars enTwan van de klantenservice.Mijn Uvc unit was niet bij mijn levering van de drukfilter clear control 50. Maar dankzij de klantenservice werd dit in geen tijd nageleverd. Met dank Koenraad jacobs
31 July 2026
Koenraad Jacobs
Bernard van Damme straat 51 ‘Blankenberge
Het pakket zou gisteren tussen 14u en 20u geleverd worden. We zijn speciaal de hele dag thuisgebleven omdat dit geadviseerd werd. Zonder dat er iemand aan de deur geweest is, dat weten we zeker door onze slimme deurbel, kregen we om 19u45 de melding dat de levering mislukt is en dat we het pakket moeten gaan afhalen in een service punt.
Beveelt niet aan
29 July 2026
Alex
Zottegem
Beste Alex,
Ik heb u zojuist telefonisch gesproken. Helaas heeft uw zending vertraging opgelopen bij PostNL, waardoor de levering niet volgens planning is verlopen. Begrijpelijk dat dit erg vervelend is. We houden de zending samen goed in de gaten en zodra er een nieuwe update is, laten we u dit direct weten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Twan van Bunx.nl
Snelle verzending en goed verpakt. Tevreden van de service
28 July 2026
Kristof Appeltants
Zoutleeuw
Mijn probleem met het drukfilter Velda 50 werd goed opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost. Opvallend was hierbij hoe prettig de communicatie was en hoeveel moeite werd gedaan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Wat een uitstekende service!
28 July 2026
Sander
Haaren
was al een tijdje bezig met zoeken van dat onderdeel , rechtstreeks van Engeland ging niet , bij een zaak waar ze het merk verkochten ging het ook niet en nu dus bij jullie wel , tis intussen hersteld en probleem opgelost . Bedankt
27 July 2026
Johan
mol
Veel keus!
26 July 2026
Patrick
Cnop
Scherpe prijzen, bij mij in de buurt dus opgehaald, vriendelijk te woord gestaan en goed advies.
26 July 2026
Geoffrey Pitann
Son en Breugel
Goed product
25 July 2026
Leon Voncken
Landgraaf
Snel en netjes op tijd geleverd
22 July 2026
Appie Celosse
Zoetermeer
Bedankt dat de zending zo vlug mogelijk was
21 July 2026
Horemans Julien
2200 Herentals
Vandaag besteld, morgen in huis
Monique
Beverwijk
Jammer dat de uv lamp stuk is geleverd.
Eddy
Wuustwezel
Jos van Dijk
Gemert
Snel en correct
19 July 2026
Willy
EVERGEM
Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen!
Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.
Huygensweg 13
5482 TH Schijndel