Fijn team

Goede hulp, snelle levering en zorgvuldig geregeld.

Snelle levering, tevreden over product

Vlot te bestellen,vlug geleverd

Ook voor kleine onderdelen is de verwerking zeer goed

Top!!!

Snelle levering, top!!! Netjes verpakt goede kwaliteit

Super snelle levering

Product is prima

Goede service en snel

Na 4 dagen het bestelde artikel in huis

Goede en correcte informatie

Goede afspraken en top materiaal

Snel en netjes verzonden

Snelle levering en keurig verpakt

Onderdelen waren snel geleverd en netjes ingepakt. Prijs is goed en marktconform, dan met levering de volgende werkdag maakt het een eenvoudige keuze om de volgende keer weer bij jullie te bestellen.

netjes verpakt, supersnel verzonden

pomp netjes verpakt, keurige staat binnengekregen

Super artikel

Super snel levering ( jammer dat postnl niet goed naar berichten kijkt en gelijk naar postnl punt rijd en daar afgeeft dus extra dag) artikel voldoet aan de verwachtingen gemakkelijk in te stellen. Top.

Correct en snel geleverd

Eenvoudig te bestellen en binnen 24 uur in huis.

Snel geleverd en product als verwacht!

Product niet aanwezig!

Meer dan een week moeten wachten op mijn bestelling,webstek vermelde voorraad aanwezig,wat niet het geval was.

Op 2 dagen had ik het

Op 2 dagen had ik het voor een goeie prijs

Goed, miste wat informatie

Had oa. Stok besteld en netjes voor het zwembad. Helaas was de maat anders en past het niet. Ligt ook aan mij maar miss nog wat duidelijker benoemen in de advertentie.

Van frustratie naar tevredenheid - goed opgelost door Bunx

In eerste instantie had ik een negatieve ervaring met Bunx: we konden geen telefonisch of mailcontact krijgen, en ons zwembad bleek zoek bij de exporteur/transmissie. Dit leidde tot veel onzekerheid en frustratie, waardoor ik een slechte review heb geschreven. Tot mijn verrassing werd er na het plaatsen van die review direct contact met ons opgenomen per mail. Bunx nam de situatie serieus en heeft snel en adequaat actie ondernomen. Binnen korte tijd werd ons zwembad alsnog geleverd. Fijn om te merken dat ze klanttevredenheid serieus nemen en het probleem goed hebben opgelost. Wat begon als een teleurstelling is uiteindelijk toch een positieve ervaring geworden. Bedankt voor de snelle opvolging!

Voldoet volledig aan verwachting

Prima af regelbaar in hoeveelheden en tijd

Betrouwbaar & snel

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd.

Alles vlot verlopen

Na enige opstartproblemen toch goed geholpen

Na gister een artikel besteld te hebben en toch besloten te annuleren. Was het contact over en weer toch. NIet succesvol.. en heb er slecht van geslapen. En ineens vanochtend belde TWAN. met het verlossende woord dat het gelukt was. Echt super.

Klantenservice onbereikbaar...

Zwembad besteld, zou maandag geleverd worden. Het is woensdag en nog niets gehad. Omdat jullie telefonisch niet bereikbaar zijn probeer ik het op deze manier. Dus ik hoop dat jullie ons kunnen helpen?? Bij het distributiecentrum (TransMission) staat zending elke keer op verhinderd. Wij kunnen jullie niet telefonisch bereiken en hebben een duur zwembad gekocht. En wil dit heel graag ontvangen en anders willen we ons geld terug. Maar wij kunnen niet naar hun bellen dit is echt aan jullie. Het kan niet zo zijn dat het elke keer op verhinderd staat. Voor mij gevoel is het gewoon kwijt... Hoor graag van jullie.

Super tevreden!

Snelle levering.

Prima product

Waterverwarming, doet het perfect, blij met het product! Alleen een kanttekening het transportbedrijf kwam 2 uur na geplande levering aan, daarvoor moest er na geplande levering door mijn vrouw 2 verlofuren opgenomen worden, compensatie??? Niks gezien niks gehoord!

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.