Alles Word correct afgehandeld , en u kan u product zelf afhalen !

Klantenservice ok.

Zeer goede hulp vanwege Lars van de klantenservice.Het spijtige is dat mijn klembeugel niet de juiste maat heeft mijn clear control50 velda is een verouderd model.Daardoor zijn het bij de nieuwe generatie clear control 50 andere maten.Ik kan hem wel terugsturen want Lars begrijpt de situatie.Met dank Men. Jacobs

Perfecte service zoals het hoort !

Alles wat ik nodig had ,perfect geleverd !

Snelle levering van het juiste product!

zeer correcte levering

breed productenpallet

Snel besteld en snel geleverd.

Ik had niet verwacht dat mijn bestelling zo snel geleverd zou kinnen worden.

Snel en kwaliteit !

Goede kwaliteit en snel geleverd !

zeer blij

Aangenaam, de prijs met -20% korting, de kwaliteit van het materiaal, de gratis verzendkosten, en de levering in 1 dag!! Heel serieus, bedankt, ik zal weer bij u bestellen

PERFECT

EENVOUDIG TE BESTERLLEN EN SUPER SNEL GELEVERD

Zeer positief

Zeer goed vriendelijk behulpzaam personeel heel goede service

Goede levering heb wwel een paar dagen moeten wachten en correct aan de deur afgeleverd!

Zou zeker indien nodig weer n bestelling bij jullie plaatsen!

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Helaas de bezorger van PostNL had het bij de voordeur gezet toen we niet thuis waren. Maar gelukkig stond het er nog.

Stipte levering zonder rompslomp.

Correcte service.

wat een geweldige service!

We hebben 3 saunageuren besteld, over één daarvan waren we minder tevreden. De reactie van de klantenservice op onze mail daarover was zeer snel en zeer positief.... zelfs royaler dan ons voorstel! Met deze ervaring in gedachten zullen we zeker vaker iets bestellen bij Bunx!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en levering volgens afspraak

Super goede dienstverlening

Mijn bestelling zou door PostNl geleverd worden. Die durven gemakkelijk het pakket direct in een afhaalpunt te droppen. Dan moet je de wagen nemen en het zelf gaan ophalen. Toen ik Bunx daar van op de hoogte heb gebracht heeft PostNl het de dag nadien toch nog komen afleveren. Ze reageerden meteen en heel vriendelijk.

Besteld en netjes ingepakt afgeleverd

Pompe 10.000l avec variateur

Bonjour j'ai déjà eu cette pompe, elle est très efficace et économique. La facilité de réglage pour le débit est très facile

Goed!

Vlotte service, snelle levering. Jammer genoeg wel een deel van de bestelling niet geleverd. Vriendelijke en correcte persoon aan de lijn gehad toen ik het probleem rapporteerde. Nalevering ging eveneens vlot. Al bij al toppie ervaring!

snelle levering en goed verpakt

Correcte service

Correcte service

Snel en exact ik besteld had.

Zie titel

De spullen die ik besteld heb zijn giec

Maar wat op de site staat voor 20.00 bestellen volgende dag in huis is niet zo !!! Heeft 5 dagen geduurd

SNELLE SERVICE

SNELLE SERVICE EN GOEDE KWALITEIT

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.