Een heel mooie ervaring

Heel vlugge levering. En past perfect

Uitstekende service en zeer snelle levering.

X

Door transport kwam product helaas beschadigd aan. Dit werd direct zonder enige discussie verholpen. Netjes!

Correcte en snelle levering van de bestelling

Heel tevreden met de werkwijze/afhandeling in het kader van de bestelling. Zeer goede prijs !!

prima service

bestelling zonder problemen kunne plaatsen levering gebeurt op schema prima service

Een bestelling incluis levering zoals het hoort te zijn, snel en efficient

Perfect verlopen. Snel en efficient

Snelle service en goed advies

- vriendelijke contactpersonen - professioneel en snel advies - supersnelle levering

Alles heel goed verlopen en snel

zoals het hoort

produkt is prima, helaas wel erg duur

Goede prijs en snelle bezorging

Volgende dag al geleverd Prijs was bij de lage aanbieders en gratis geleverd

Top, zoals het moet, tof!

Top aankoop

De kunststof witte wijn "glazen" hebben een goede maat, staan stevig, zijn van lekker dunne kunststof, drinken lekker en zijn onbreekbaar. Zeker handig voor de gebruiker met onvaste handen.

Probleemloos winkelen

Bestelde artikelen voor een goede prijs/kwaliteit. Binnen beloofde tijd geleverd.

Snel en makkelijk bestelt

Na google kwam ik bij Bunx terecht en besteld en was snel in huis , top

Goede en snelle levering!!!!

Goede communicatie en afhandeling.

Goed en op tijd

Goed en op tijd snel geregeld

Ongeziene topservice

Op dinsdagavond om 18u42 een onderdeel van een vijverfilter bestellen die de dag nadien woensdagvoormiddag om 11u30 al geleverd wordt is gewoonweg ongezien en onnavolgbaar. Mijn vrouw had in de loop van dinsdag al even gebeld met iemand van het kantoor en werd heel vriendelijk onthaald en prima verder geholpen met een correcte uitleg. Firma Bunx is een goede keuze waar we zeker mee verder gaan

Fijne producten en groot assortiment

Tweede keer een paar spullen besteld voor de jacuzzi en sauna. Beide keren helemaal tevreden. Prima assortiment met veel keuze.

GOEDE COMMUNICATIE EN PERFECTE AFLEVERING

GOEDE COMMUNICATIE EN AFLEVERING VAN DE BESTELLING

Top bedrijf met persoonlijke service

Deze firma is een voorbeeld, als alle webshops deze policy zouden volgen zou de (internet)wereld veel mooier zijn.

Snelle en nette levering

goed advies, snelle levering onderdelen zwembadrobot

er moesten wat onderdelen vervangen worden van mijn zwembadrobot. Er is goed advies gegeven welke onderdelen best vervangen moesten worden. daarna volgde een snelle levering.

Zeer tevreden over de levering van mijn bestelling

Nieuwe onderdelen besteld voor mijn Hozelock filter en zoals beloofd waren ze de volgende dag in huis. Keurig afgehandeld.

Altijd goed,

Altijd goed en vlot geleverd. Keurig verpakt. (als) er iets fout is wordt het zeer vakkundig en professioneel opgelost.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.