Zeer snelle levering. Product in goede staat ontvangen.

De pomp die wij besteld hebben werkt uitstekend. Prima advies gekregen.

Perfect bedrijf met goede en vriendelijke service .

Zeer goed en professioneel geholpen

Vlug en perfecte levering. Dank u wel.

Bestelling in perfecte staat en vlug ontvangen. Eveneens een perfecte opvolging. Dank u wel.

Alles vlot verlopen

Ga zo door !

Snelle & keurige verzorging !

Netjes verpakt en keurig op tijd

Netjes en snel geleverd

Goede en service

Goede prijs en afhalen gaf korting!

Super snel verzonden!

Pakket was ontzettend snel in huis. De hout opslag zit wel zonder extra bescherming in een doos.

Hozelock

Goede aankoop en snelle levering

Goed materiaal, dito verpakking

Goed materiaal, dito verpakking. Verzendkosten zijn aan de hoge kant.

Netjes bezorgd Goed verpakt En alles was duidelijk

Geweldig, TOP en zeer Persoonlijk.

Na een super snelle levering kwam er na 3 dagen een mankement optreden bij mijn Drukfilter. Na mail en telefonisch contact met Lars heeft Bunx het binnen 1 week SUPER snel en NETJES opgelost. Bij dit bedrijf zal ik meer bestellen. Veel succes Bunx en blijf zo doorgaan. Lars nogmaals bedankt.

Supersnelle service

Ene dag besteld, volgende ochtend in huis. Communicatie prima!

Goede levering en verpakking

Alleen erg lang moeten wachten op mijn levering, omdat het artikel niet op voorraad was. En in die tijd niets vernomen van Bunx

Topproduct en snelle levering

Eerlijke prijs, alles heel correct en vlot verlopen

snel en goed bezorgd

Top service en ook per mail snelle reacties.

Aangenaam

De bestelling was snel en in goede staat geleverd en dat geeft een aangename beleving

Vlotte service

Werd gelijk gebeld en gemaild omdat ik huisnummer had vergeten en toen volgende dag gelijk in huis. Service is top

Goed bedrijf met top service!

Bij Bunx een pizzaoven besteld, helaas was het model niet meer leverbaar en hebben zij dit opgelost door een vergelijkbaar, mooier en duurder model te leveren voor dezelfde prijs! Ik had zelf aangegeven welke ik dan graag had gewild en daar gingen ze mee akkoord, snelle reactie en goed geregeld. Super blij met de pizza oven, product werd geleverd op een pallet en was netjes verpakt. Wat wil je nog meer..

Sneller geleverd dan beloofd

Artikel sneller dan verwacht verstuurd

Goed spul.

Gewoon goed!

Ooit een keer terecht gekomen door het merk visvoer wat daar scherp geprijsd was . En sindsdien ben ik daar altijd blijven bestellen. Verzenden gaat zeer rap en mocht er een keer iets zijn word je ook erg snel goed geholpen. Dus een dikke 10 voor Bunx

Vriendelijke correcte service

Uitendelijk alles goed gekomen Dank daarvoor

Heel goede service!

Wij hadden een problem met een beschadigde verpakking van een pomp. Het werd heel goed opgelost door uitstekende hulpvolle jongens!

Snel en goed

Snel bezorgd, precies wat was omschreven

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.