Perfecte levering!!!!!

Perfecte levering, op tijd, goed verpakt, geen op- en aanmerkingen

Top service, snel en coorect.

Zeer snelle levering, in perfecte staat. Aangekochte goederen correct en duidelijk omschreven op de site.

Topbedrijf

Een bedrijf dat doet wat ze zegt. Super snelle levering gewoon top.

Goede service, nette prijzen, snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over de service, ik had wat vragen over een product. Zeer goed behandeld en geholpen. Alles netjes geleverd volgens afspraak.

goed geholpen, vriendelijk en correct

goed product voor een scherpe prijs en goed geholpen.

Snelle levering en nalevering, vriendelijke service

Het is mijn eerste bestelling bij Compleetshops, voordien bestelde ik bij een andere webshop, maar ik heb de prijzen vergeleken en deze waren hier beter. Ik werd heel snel geleverd en het artikel dat niet op voorraad was (kan gebeuren) hebben ze me nadien snel toegestuurd zonder extra kosten. Contacten met de klantendienst over nalevering waren heel vriendelijk en professioneel.

Correcte levering

Zeer correct en mooi op tijd.

Was iets fout gegaan. Maar prima opgelost

elke x goed

voor vragen zijn ze er altijd erg netjes en vriendelijk. alles voor nette prijs en goede service

Prefect

Snel en goed geregeld en verpakt

top

prima top

Alles liep perfect

Als zoals afgesproken en verwacht

Snel en correct geleverd

Vandaag besteld en morgen in huis. Ook de communicatie mbt. product en levertijd is goed geregeld.

Alles goed geregeld !

Ik heb gerief besteld. Het verkeerde artikel is geleverd Alles achteraf netjes opgelost

Prima webshop

Altijd weer jammer die verzendkosten. Je heb (bijna) altijd minder nodig dan het minimum bestel bedrag. Iedereen mag van de China webshops vinden wat men wilt, maar het wordt meestal wel gratis verzonden.

Ruime keuze

Wederom een snelle levering, voordelig en een ruime keuze . Ik kan weer de vijver opstarten.

Snel geleverd!

Mooie kortingsactie! Op het geleverde pakket ook nog eens €20 korting op de volgende bestelling.

Goed geholpen

maatvoering afwijkend - prima opgelost

Drie schepnetten en zes borstels besteld (twee soorten, beide 3 stuks). Op de site was wat onduidelijkheid wat de maatvoering is (diameter van de steel). Drie van de borstels pasten daardoor niet, de andere allemaal wel. Na telefonisch overleg is dat uitstekend opgelost. Het geld is teruggestort. Bovendien wordt op de site e.e.a. nu nog iets duidelijker omschreven.

snelle levering,

Snelle levering, maar een lekkende jerrycan anti alg, verpakkingsdoos doordrenkt en kapot. De dop van de jerrycan was niet goed vast gedraaid

Snelle levering en heerlijke geuren

Gewoon goed.

Kunststof glazen besteld voor bij de jacuzzi. Mooie aanbieding 2 sets van 6 stuks ieder. We hadden eigenlijk verwacht de twee sets van 6 in aparte dozen te krijgen maar de glazen werden alle 12 los in een doos geleverd. Ze kunnen weliswaar niet stuk maar staat toch wat rommelig. Verder prima.

Mijn vissen zijn happy

Op geregelde tijdstippen voeding krijgen daar zijn mijn vissen gelukkig van. Een goed en correct werkend automatisch voedertrog. Gemakkelijk in te stellen. Prima product. Ben dus ook happy

Goede service, redelijk goedkope producten

Erg goed

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.