na de bestelling 2 dagen later al thuis geleverd ,degelijke glazen voor een lage prijs

Goed advies en snel bezorgd

Ik ben goed geadviseerd en werd zelfs geholpen met de link naar het juiste product. Het product was snel en netjes verpakt geleverd.

Prima service en snel geleverd

Straw in de vijver gedaan en nu afwachten

Geweldig. Snel en correct geleverd.

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, is de andere dag al thuis, netjes perfect afgeleverd. Grtjes van een tevreden klant. Voor herhaling vatbaar.

Gewoen goed

Gewoon goed en netjes verstuurd

Zeer snel geleverd

Eennachtje slapen en de bestelling is geleverd engoed verpakt

Super snelle levering en mooie cortenstapen bloem bakken ontvangen

Positief

Goed en netjes verpakt en snel geleverd

Top snel geleverd beste prijs

Snel geleverd en beste prijs

top producten snel en compleet geleverd

goede adviezen op de site en de juiste producten om optimaal van mijn spa te kunnen genieten

Prima Shop!

Groot assortiment in vele prijsklassen. Als wat we het afgelegd jaar besteld hebben komt snel en voldoet helemaal aan de verwachtingen!

Na 4 dagen aangekomen

Erg netjes ingepakt

Snel verstuurt, goede mail hier over en stevig en goed ingepakt

Bestelling geplaatst. Mails gekregen en twee dagen later. Spullen thuis. Goed verpakt top

Perfect geleverd

Perfect geleverd.

Goed, snel betrouwbaar

De volgende dag geleverd

Prima als verwacht

Juiste manier van communicatie en ophalen in Schijndel.

mooi produkt

top produkt en snelle levering

Snelle levering, prima stofzuigerslang. Mooie kleur ook.

Niks aan te merken

Omdat mijn artikel niet bestelbaar was zocht ik telefonisch contact. Een vriendelijke en kundige medewerker gaf advies en een alternatief werd aangeboden. Zo kon ik toch vooruit. Dank u wel voor het advies. Makkelijk besteld en snel geleverd. Goed product.

Topspul

Pas kort in bezit maar positieve eerste indruk. Ik geef vaak feestjes en het meest rotte om de volgende dag op te ruimen is glas toch wel. Reuze blij met de keuze over te gaan naar deze goede stevige plastic glazen

Perfecte service

Alles precies volgens afspraak

Good service

Bedankt

Vluge besteling

Was top

Vlotte verkoop, uitstekend spuitpistool Hozelock

Vlotte afhandeling van de verkoop. Snelle levering! Super spuitpistool van Hozelock, ligt zeer goed in de hand, zeer stevige behuizing, kan tegen een stootje!

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.