Snelle levering tegen goede prijzen. Ik ben tevreden

Vandaag filter geïnstalleerd en na een tijdje geback washed. Makkelijke bediening.

Goed, snel en keurig

Bestel regelmatig een geurtje voor in de hot-tub.

Vlot en duidelijk

Supervlotte service, tijdige track en trace en mooie opvolging

Mijn ervaring met jullie is uitstekend.

Na enkele communicatiestoringen is uiteindelijk een prima vijvernet bezorgd. Roland is een prettige man om zaken mee te doen. Metvrgroet, Peter R.

super goede en snelle service

goed geholpen en snelle levering en afhandeling van alles Zels de korting zelfde dag terug gestort

Super goed

Zeer goede en snelle levering/afhalen en goede communicatie via mail om product te ruilen. Wij zijn zeer tevreden!!

top

na 1 dag bezorgd en goed verpakt ik ben er blij mee zeker in deze tijd

Supersnelle en zeer correcte levering

Daar waar aan andere leverancier het gewoon liet afweten en de bestelling na twee dagen gewoon annuleerde, kwam VijverTotaal zijn belofte wel na en werd mijn bestelling al na enige dagen geleverd. Chapeau! Dit is zoals het hoort te zijn: Als je als klant vooraf betaald mag je ook verwachten dat de levering vlot geschied. Dank jullie wel VijverTotaal, jullie zijn een voorbeeld voor vele internet-shops.

snel en goede prijs, goede levering

ok

Goede service Sneller levering

Super snel en goed

Constant goed advies en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Snel en goede service

Na een aanvraag voor een afdeknet op maat, tekening gestuurd en binnen twee weken het net binnen. TOP!

100% correcte service & quality

100% correcte service & quality

Uitstekende service!

Vissenvoer voor de vijver besteld. Waar andere bedrijven tot 6x zoveel! rekent, biedt Vijvercompleet een superprijs met een razendsnelle, goed verzorgde levering.

Optimale wellness beleving

De eucalyptus geeft een heerlijke geur voor een optimale Wellness beleving en ontspannende werking.

Vlot en perfect

Bestelling en levering zijn helemaal naar wens gelopen. Zeer snelle levering, alles netjes ingepakt. Artikelen zijn top.

Correcte firma

Netjes volgens afspraak geleverd en goede kwaliteit van het product

super goed

Gemakkelijk site ,en snelle bezorging ,tot nu toe zeer tevreden

Erg klant gericht en vriendelijk

Goede service , snelle levering Iets vergeten te bestellen en na mailtje van mij hierover alsnog aan de bestelling toegevoegd . Top geregeld

Correct en snel geleverd

Zeer goede service en snel geleverd

Snel en betrouwbaar!

Wij wilde een vijvernet op maat laten maken maar hadden daar wat vragen over. Wij kregen super snel antwoord en hebben gelijk eentje besteld met de verwachting dat het wel even kon duren maar binnen een paar dagen hadden wij hem al in huis! Mooie kwaliteit wat jaren zal meegaan! Dik tevreden!!!!

Gewoon weg super

Het product maak de belofte 100 procent waar

Snelle reactie

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.