Snelle levering en mooie aanbieding

3 halen 2 betalen

Goed en correct

De producten snel geleverd en correct verpakt

De Spazazz badzout een heerlijke geur en dat ook nog voor een goede prijs ben zeer te vreden.

Helemaal toppie

Niets meer, niets minder

De kunsstof glazen zien er mooi uit

De kunsstof glazen zien er mooi uit en zijn ook al in de vaatwasser geweest. Ze drogen ook goed op, zonder vlekken. Veilig idee voor bij ons in de hottub, waar al wel een paar keer een glas gesneuveld is.

Alles wat ik er van verwachtte werd waargemaakt.

Zeer degelijke afdekking van de vijver. Ook huisdierbestendig. Laat de herfst maar komen.

Goede en snelle levering.

Heerlijke producten voor een goede prijs

Snel en top geleverd

Uitstekend!!

Niet twijfelen met bestellen, gewoon doen

Onderstaande glazen gekocht Splash-X Kunststof Wijnglas Diva 47cl Splash-X Kunststof bierglas Andre medium 42 cl Mooi formaat, ziet er ook echt uit als echt glas, ja natuurlijk wel iets dikker als sommige glazen als ik thuis heb. We hebben ze afgelopen weekend gelijk geprobeerd, en drinkt perfect, ook het bier blijft goed in het glas en slaat niet dood. Dus niet twijfelen en met een gerust hard bestellen. Snelle levering en overzichtelijke site

Ben tevreden goede service

snelle levering, goede kwaliteit

Dikke pluim

Heb zaterdagochtend filterglas opgehaald. Zeer behulpzaam en zelfs geholpen met inladen in de auto. Top!

na de bestelling hele snelle service

hele nette en goede ervaring zeker aan te bevelen

Keurig op tijd en verpakt geleverd

Eerste keer hier besteld, en alles goed verzorgd

Super, snel geleverd

Makkelijk te bestellen Snel geleverd.

Super tevreden

Snelle levering. Alles mooi verpakt en met een kleine extra verrassing bij de bestelde producten. Bedankt

initieel verkeerde producten geleverd, maar is gelijk dezelfde dag hersteld

initieel verkeerde producten, maar is gelijk dezelfde dag hersteld, en top dat men snel reageert

Glazen zien er stevig en krasvast uit. Zaten goed verpakt in de doos, fijn!

Duidelijke website, snelle levering.

Na ontvangst bestelling, bleek er een onderdeel te missen. Na een mail en een telefoontje werd het probleem snel en adequaat opgelost. Top!

Klantgerichte kwaliteitseisen zorg.

De levering van een voorgevormde vijver kon niet op de gevraagde dag plaatsvinden. Na een telefoontje werd een nieuw tijdstip afgesproken. Vijver is top; de firma is top.

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering, netjes verpakt

Duidelijke website en snelle levering

top

vlot bezorgd

Helemaal goed!

Product vlot, goed verpakt èn voor een leuke prijs geleverd.

super levering!!

Wat besteld voor de vijver, bestelling heel snel in behandeling genomen. Kreeg ook al heel snel een track & trace code. Volgende dag pakketje ontvangen, en product met zorg ingepakt. Super!!

Bezorging en product prima

Product en levering ervan beantwoord aan mijn verwachting

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.