correcte levering

De bestelling plaatsen was snel gedaan en de producten werden in record tempo geleverd.

Ik had diverse producten besteld bij CompleetShops welke netjes op tijd bezorgd waren. Al met al tevreden, alleen de PH+ poeder was bijna over datum en de stofzuiger pastte niet op mijn bestaande steel. Na een belletje met CompleetShops kreeg ik nieuw poeder opgestuurd, en hoefde ik geen verzendkosten te betalen over een steel. Al met al erg netjes opgelost en ik zou hier zeker weer bestellen!

Prima, alles verloopt correct en soepeltjes

Zie hierboven

Snelle levering, goede service

We hadden voor onze spa een geurtje besteld, en deze was de volgende dag al afgeleverd. Als tip wil ik nog wel meegeven dat de doos waarin het wordt vervoerd wel een stuk kleiner mag. Dit is voor ons praktischer omdat de postbode het dan in onze bezorgbox kan achterlaten als we er niet zijn.

Teleurstellend

Bestelling niet compleet en verder geen service of enige bereidheid om het ontbrekende onderdeel uit een ander pakket te halen en na te leveren..

Snel en goed geleverd

Heel goed snelle levering en ben zeer te vreden over het bestelde product. Zal hier de volgende keer zeker weer zaken mee doen echt een aanrader.

Snelle levering, goed prijs

Laagste prijs en een snelle levering

Goede communicatie!

Er is met mij snel en goed gecommuniceerd over een levering die vanwege niet op voorraad bij hun leverancier wat later werd dan verwacht. De communicatie hierover was proactief en keurig. Daarna is alles volgens afspraak geleverd en uitstekend in orde.

Uitstekende service

Wij hebben de wijn en gin glazen gekocht . Goede kwaliteit en mooie afwerking . Ze lijken net echt . Snel geleverd . We zijn er heel blij mee .

Snel en goed

Mijn bestelling was snel en correct uitgevoerd.

Snelle levering. Exact zoals omschreven

Gewoon weer goed. Levering, kwaliteit en prijs

Helemaal tevreden met de snelle levering van mijn bestelling.

Topmateriaal aan de scherpste prijzen!

Bestelling zoals beloofd binnen de 2 dagen thuis bezorgd, topproducten aan de scherpste prijzen! Aanrader

Snelle levering en prima service

Mooi assortiment, snelle levering en prima service.

Had Glasparels Vitro Sphere nano besteld om te laten bezorgen. Echter kwam ik er later achter dat ik toch die middag in de buurt moest zijn van hun vestigingen te Schijndel, even gebeld en was geen probleem hebben mijn zending direct uit het bezorg systeem gehaald en klaar gezet voor afhaal. Heb ook wel eens anders mee gemaakt dat ze goed stug waren en die moeite niet wilde nemen dus top service!!! En dan de Glasparels Vitro Sphere nano wat een top product!!! Gebruikte eerst aqualoon filter bollen die heb ik meteen weg gegooid wat een troep!!! Dus mijn tip ga meteen voor de Glasparels Vitro Sphere nano is wel wat duurder maar ben je meteen klaar!!!

Bestelde niet geleverd

Te lange levertijd. Bestelling betalen dan pas te horen krijgen dat niet voorradig is.

Zeer snel

Zeer snelle service , spa geuren vandaag besteld en morgen geleverd !

Prima proactief geregeld.

Flexibel gereageerd op vergissing bij bestelling

Snelle levering, goede productkwaliteit.

Inmiddels 2 keer besteld vanuit België en zowel bestelling als levering zijn vlot verlopen. Heel tevreden van mijn vijverproducten.

gewoon goed en snel !!

Correcte afhandeling van de bestelling, top !

Snel geleverd top product

Snel geleverd mooie prijs goed artikel. Blij mee.

Super service!!

Super super super! Er was iets niet goed gegaan met ons pakketje deze was niet traceerbaar. Gemaild, en werd direct gebeld voor een oplossing, dezelfde dag werd er een nieuw pakketje opgestuurd. Ook ontving ik toch die dag het ontraceerbare pakketje en de volgende dag de nieuwe zending. Dus weer gemaild en direct werd ik weer terug gebeld. En omdat we zo eerlijk waren om te zeggen dat we het nu 2x hadden ontvangen (Wat wij logisch vinden om te zeggen) mochten we dit 2e pakketje houden.. Dus nogmaals super service met hele vriendelijke mensen! Niet twijfelen maar echt bij spa compleet bestellen!

Snelle levering. Duidelijke website. Groot assortiment. professionele merken van goede kwaliteit.

Prima bedrijf

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.