Snelle levering. Exact zoals omschreven

Gewoon weer goed. Levering, kwaliteit en prijs

Helemaal tevreden met de snelle levering van mijn bestelling.

Topmateriaal aan de scherpste prijzen!

Bestelling zoals beloofd binnen de 2 dagen thuis bezorgd, topproducten aan de scherpste prijzen! Aanrader

Snelle levering en prima service

Mooi assortiment, snelle levering en prima service.

Had Glasparels Vitro Sphere nano besteld om te laten bezorgen. Echter kwam ik er later achter dat ik toch die middag in de buurt moest zijn van hun vestigingen te Schijndel, even gebeld en was geen probleem hebben mijn zending direct uit het bezorg systeem gehaald en klaar gezet voor afhaal. Heb ook wel eens anders mee gemaakt dat ze goed stug waren en die moeite niet wilde nemen dus top service!!! En dan de Glasparels Vitro Sphere nano wat een top product!!! Gebruikte eerst aqualoon filter bollen die heb ik meteen weg gegooid wat een troep!!! Dus mijn tip ga meteen voor de Glasparels Vitro Sphere nano is wel wat duurder maar ben je meteen klaar!!!

Bestelde niet geleverd

Te lange levertijd. Bestelling betalen dan pas te horen krijgen dat niet voorradig is.

Zeer snel

Zeer snelle service , spa geuren vandaag besteld en morgen geleverd !

Prima proactief geregeld.

Flexibel gereageerd op vergissing bij bestelling

Snelle levering, goede productkwaliteit.

Inmiddels 2 keer besteld vanuit België en zowel bestelling als levering zijn vlot verlopen. Heel tevreden van mijn vijverproducten.

gewoon goed en snel !!

Correcte afhandeling van de bestelling, top !

Snel geleverd top product

Snel geleverd mooie prijs goed artikel. Blij mee.

Super service!!

Super super super! Er was iets niet goed gegaan met ons pakketje deze was niet traceerbaar. Gemaild, en werd direct gebeld voor een oplossing, dezelfde dag werd er een nieuw pakketje opgestuurd. Ook ontving ik toch die dag het ontraceerbare pakketje en de volgende dag de nieuwe zending. Dus weer gemaild en direct werd ik weer terug gebeld. En omdat we zo eerlijk waren om te zeggen dat we het nu 2x hadden ontvangen (Wat wij logisch vinden om te zeggen) mochten we dit 2e pakketje houden.. Dus nogmaals super service met hele vriendelijke mensen! Niet twijfelen maar echt bij spa compleet bestellen!

Snelle levering. Duidelijke website. Groot assortiment. professionele merken van goede kwaliteit.

Prima bedrijf

Fantastisch dat jullie zoveel spullen kunnen leveren voor heet zwembad.

snelle levering en goed verpakt.

Snelle correcte levering

Snel het gewenste artikel in huis

Vijverfilter oase 36000 is nu geinstalleerd. In Koi vujver. Werkt perfekt. Topprodukt

snelle levering conform specificaties, perfect

vandaag bestelf, morgen in huis, goede heldere communicatie. product conform specs.

Snel en goede afhandeling

Bij het foutief bezorgen van mijn pakket door post.nl was het geld binnen 2 dagen alweer terug op mijn rekening. Nieuwe pakket in een dag weer thuis !

Ondanks de drukte en overal uitverkocht binnen een paar dagen alles mooi geleverd, top!

Helemaal prima

Snelle levering zoals beloofd en de kunststof glazen zijn perfect.

vriendelijke service die doet wat ze beloven

Op de site stond voor 14.30 u besteld volgende dag geleverd. Ik had echter bij het item dat ik bestelde niet gezien dat voor dat item 2 tot 3 werkdagen stond. Zwembadtotaal heeft er spoed achter gezet en dag later had ik mijn bestelling in huis.

Een deel van het starterpakket voldeet niet.

Wij hebben bij jullie een starterpakket besteld voor spa’s. De chloortabletten hebben een houdbaarheidsdatum tot 12/2024. De PH- heeft een houdbaarheidsdatum tot 09/2023. De PH+ heeft een houdbaarheidsdatum tot 01/2021 ??????????? De pot was al precies opengemaakt, er zat geen veiligheid (afsluiting) meer op. Bij het openmaken was het poeder aan elkaar geklonterd. Dit wil dus zeggen dat ik 1kg PH+ kan gebruiken tot januari en dan in de vuilniszak mag gooien. De rest van het pakket was wel in orde !!! Na het sturen van een email ging er onmiddellijk een nieuwe pot PH+ opgestuurd worden. Dat noemen we topservice!

Snelle correcte levering

Had een kleine order van zwembad sponsjes. Besteld, met ideal betaald volgende dag in huis

Erg tevreden.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.