Ik heb nog niet veel ervaring

Goedkope

Netjes en snel netjes verpakt

Snelle en correcte levering

Dit is de tweede keer dat ik via SpaCompleet.nl een bestelling doe, en wederom een bijzonder snelle en correcte uitlevering, goed verpakt en alles zoals verwacht. Ik zal hier in de toekomst terug blijven komen voor wat betreft onderhoudsproducten aan mijn Jacuzzi®.

Snelle levering en goede kwaliteit spa zout

Goede service en snel geleverd

Veel goede dingen te bestellen en als het verlaat is dan krijg je een mailtje

Snelle levering en prima kwaliteit

Ik had plastic wijnglazen besteld, en zien goed uit!

Hebben alles voor de jacuzzi etc en niet duur

Alles voor de jacuzzi te bestellen

Goed afgehandeld, maar levertijd niet volgens site

Heb een snorkel besteld voor mijn nichtje die jarig was. Volgens de website zou de levering binnen een dag zijn als je vóór 15:30 uur besteld hebt. Dit was ruimschoots het geval. De bestelling kwam echter pas 2 of 3 dagen later aan. De communicatie hierover per e-mail ging snel en goed.

na een vraag via mail heb ik een gunstig antwoord gekregen waardoor ik de gewenste artikels kon bestellen

Goede organisatie.

Ben zeer erkentelijk dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Eerder wel eens wat besteld bij collega bedtijden en naderhand werd er niet geleverd met een één en andere smoes. Gerard Kok

Helaas vonden wij de rand van de glazen die wij bestelden te dik, maar ook snelle hulp om retour te sturen.

Prima service, mooie kunststof glazen

Vlotte service & verzending Zeer mooie kunststof glazen

Bestelling snel geleverd aftercare laat zeer te wensen over

In september een heather voor mij jacuzzi besteld en goed geholpen, echter na 8 maanden vertoonde het onderdeel al kuren (lekspanning). Vervolgens contact opgenomen of dit onder de garantie voorwaarden valt, inmiddels 3 weken heen en weer gemaild. Waarbij er geen concrete werkende oplossing wordt geboden en ze zich verschuilen achter een leverancier.

Slechts gedeeltelijk tevreden

Ik bestelde 4 artikelen: 2 x slangtule, 1 x deluxe schoonmaakset en 1 x de opzetsteel.. alles leek zeer vlot te gaan en kreeg snel een bevestiging van post nl dat mijn pakketje onderweg was.. twee dagen na mijn bestelling werd het pakket geleverd.. aan de grootte van het pakket had ik echter al snel door dat dit niet mijn volledige bestelling kon zijn.. en idd, enkel de slangtules werden geleverd.. nergens melding ontvangen dat de rest later zou komen, maar uiteraard wel reeds betaald.. ik contacteerde de klantendienst, antwoordapparaat; ik sprak een berichtje in en de dag erop werd ik terug gecontacteerd.. ik legde de situatie uit en kreeg alle begrip.. belofte werd mij gedaan dat de volgende dag de rest van mijn bestelling zou vertrekken bij hen.. Tot op vandaag echter nog geen melding hiervan gekregen.. ook geen reactie op mijn mailtjes.. ik probeer dus vandaag nog eens telefonisch contact op te nemen.. hopelijk komt dit snel in orde want heb het materiaal nu echt wel nodig!

Na een week onze zwembadpomp nog niet ontvangen.

Wel track and trace mail ontvangen maar leveringsdatum "still unknown". Ondertussen is het water van ons zwembad brak! Reeds 2x een mail gestuurd. Geen antwoord. Dan getelefoneerd. Te druk op de klantendienst: wij kunnen u niet te woord staan. Gelieve een mail te sturen. Het gaat hier om 990 euro!

Prima shop

Snelle levering en goede productkwaliteit

Snelle levering!

Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Goede productinformatie gekregen. Achteraf niet helemaal juist advies gekregen. Had er beter nog een product bij kunnen kopen. Bij vragen via mail, werd er meteen op gereageerd.

Niet te bereiken over onze bestelling die er nog niet is en mails worden vaak niet beantwoord

De opgegeven verwachtte leveringsdatum (die op de site staat) bleek niet haalbaar ivm leveringsproblemen fabrikant. Kan gebeuren, maar dan verwacht je een berichtje, toch? Complete radiostilte. Wacht al een week of 10 en de klantenservice is onbereikbaar (zeggen dat ze te druk zijn en bandje er op). Logisch, als je mensen niet op de hoogte houdt, dan gaan ze bellen.... Ook op de door mij verzonden mails krijg ik dikwijls geen antwoord. Kortom, geen communicatie en geen aanrader....

uitermate teleurstellend

Op zondag een bestelling geplaatst, keurig betaald. Bericht gekregen met een track en trace code. Tot dusver geen problemen. Op dinsdag postNL gevolgd, en daar bleek dat hun het pakket wegens beschadigingen terug hadden gestuurd naar CompleetShops daar is het afgeleverd om 11.1 uur in de ochtend. Op woensdag geen bericht gekregen, op donderdag gemaild en gebeld geen gehoor. Op vrijdag weer geprobeerd te bellen nummer achter gelaten en tot op dit moment, vrijdagmiddag nog niets gehoord en geen enkel idee of en wanneer de betaalde artikelen geleverd gaan worden, cmpleetShops. Daar is het pakket afgeleverd 's morgens om

Tevreden

Perfecte leveringstijd. Schitterende jacuzzi. Wel jammer dat de bijgekochte onderhoudsproducten 'bovenop' de jacuzzi werden ingepakt waardoor de pot chloorpoeder tijdens het transport was gebarsten.

prima winkel voor al je zwembad spullen

spullen besteld zoals een warmtepomp werd keurig op tijd geleverd en daarna had ik nog wat vragen en die zijn snel via de mail beantwoord.

Bedrog?

maandag zou mijn pakket verstuurd worden gevolgd door een track en trace. van beide nog niets gezien! een beetje communicatie had welkom geweest.

Bezorging was vertraagd

Het bestelde zwembad was beschikbaar en zou bezorgd worden binnen 48uur. Een week later nog geen bericht gehad over de levering en telefoon en mails werden niet beantwoord. Uiteindelijk iemand te pakken gekregen en de levering was vertraagd doordat ze zelf een levering probleem hadden. Kan gebeuren maar informeer je klanten dan ook en of wees bereikbaar. Uiteindelijk 3 weken later het zwembad ontvangen.

goede service en informatie

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.