Snelle levering en goede prijs

Super, snel, correct de materialen ontvangen.

1 artikel was niet tijdig uit Frankrijk bij jullie binnen gekomen. Daarvoor heb ik geld terug gekregen plus een doos netjes gratis. Heel attent!

Super service en snelle levering

Supersnelle levering en uitstekende voorraad!

netjes voor een goede prijs

Makkelijk te bestellen snel geleverd

Duidelijke website en snelle levering

Allemaal prima, snelle en duidelijk communicatie

Duidelijke webshop, besteld, goede communicatie en bezorging op tijd. Prima dus.

Hele vlotte service en communicatie

Goede service en snelle levering

Goede service door middel van goede communicatie over bijvoorbeeld het verzenden van de producten. Goede snelle levering!

better kan niet

bestelling zeer vlug geleverd alles prima in orde zal zeker nog bestellen

Snelle levering en prima service

Binnen 2 dagen in huis, en wat niet voorradig was een creditnota en een snelle terugbetaling !

weet niet goed waar ik aan toe ben

ik heb begin mei mijn spullen voor een compleetzwembad besteld. Gevraagd naar de levertijd dit zou eind mei begin juni zijn. Nu is het 8 juni en niet ik er achter aan bellen om te horen te krijgen dat ik nog een maand moet wachten. Snap dat het druk is, ik heb tussen door nog een keer gebeld over de levertijd en ze verzekerden mij dat het klopte. Niet dus...... Daarnaast zijn ze ook erg slecht bereikbaar.

Door dame aan de telefoon heel vriendelijk en deskundig geholpen,woensdag om ongeveer twaalf uur een dab zwembadpomp besteld,binnen veertig minuten kreeg ik al bericht dat hij bij Post NL was aangemeld en binnen vierentwintig uur in huis. Perfect geregeld. Wout Bremmer

goeie keuze en prijs, excellente service

vlot gevonden wat ik zocht, mooie aanbieding en snel geleverd.

Goede follow up door klantendienst

Ik had ook nog een buitendouche besteld maar deze was niet meegeleverd. Op de zendnota stond dat het van een franse leverancier moest komen, geizne Corona heeft dit langer geduurd dan normaal. Maar de klantendienst van Compleetshops heeft de juiste akties ondernomen om deze leverancier te benaderen zodat deze binnenkort geleverd wordt.

Snelle levering.

Elke keer weer een super service

Het pakket raakte beschadigd gedurende het transport. Onmiddellijk werd er een nieuw product opgestuurd dat er de volgende dag was. Een webshop met mensen die je kan contacteren en je helpen. Super.

Duidelijke afspraken, snelle levering

Wat een top-bedrijf.

De bestelde kliko-ombouw werd zeer zorgvuldig verpakt geleverd. Al meteen viel de zeer goede afwerking op. Het is een mooi en degelijk geheel geworden. We zijn er erg blij mee

Netjes verpakt, keurig te woord gestaan. Ik bestel zeker nog een x bij dit bedrijf

Vlotte uitlevering, volledig naar wens

Kleine moeite om gewenste artikelen te bestellen.

Goede service snelle levering

Alles wat snel geleverd kon worden, werd snel geleverd. Verder duidelijke antwoorden ontvangen mbt uit voorraad artikelen vanwege lockdown van exporterende landen

besteld en op tijd ontvangen

Uv straler bestelt........ik zit ernogsteeds op te wachtenten

1 dag levertijd? Nog steeds niets ontvangen na meer dan 1 week.ik heb die uv straler hard nodig! Probleem lag aantoonbaar aan PostNL, Compleetshop heeft zelfs direct tweede UVC straler verstuurd om mij te helpen. Vandaar 5 sterren verdient! Prima geacteerd op deze situatie!

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.