Vlotte en snelle levering.

Groot aanbod en scherpe prijzen.

Goed product

Helaas waren jullie telefonisch niet bereikbaar, maar toen ik spontaan aan de deur stond, werd ik prima geholpen! Het comfortpool solardek word wel steeds groter... (?) Nog niet hinderlijk, maar wel vreemd!

Zeer klantvriendelijk !

Supersnelle reactie van de klantenservice op mijn mail, letterlijk binnen 10 minuten met een uitleg waar ik wat aan had. Daarna werd ik ongevraagd op de hoogte gehouden van de staat van mijn bestelling. Ik beveel dit bedrijf van ganser harte aan !

Eerlijk advies, fijne communicatie

Voor ons Intex opzetbad waren wij op zoek naar een warmtepomp. In eerste instantie geïnteresseerd in de kleine modellen zoals de Splash-X etc. Voor ons belangrijk waren stroomgebruik en geluid (so stil mogelijk). Via de mail supergoed geadviseerd door de medewerkers van Zwembadcompleet welke ons de BWT hebben geadviseerd. Een beetje boven het budget wat we in eerste instantie in gedachten hadden maar wat een apparaat! De warmtepomp is fluisterstil, de buren horen het apparaat totaal niet en hij krijgt het water met het grootste gemak lekker op 30 graden. Hartelijk dank voor het geweldige advies en dit fantastische apparaat. Ook netjes via de mail op de hoogte gehouden over levertijd etc.

Helaas geen producten ontvangen :-(

Op de website staat vermeld voor 15u30 besteld volgdende dag in huis. Mailtje gekregen van een track-and-trace en dan helemaal niets meer... De bestelde producten zijn, meer dan een week later, nog steeds niet aangekomen bij de leverancier en ik krijg geen feedback op mijn mail. Enkel de mail met bedankt voor uw aankoop wilt u ons beoordelen...

Bestelling geplaatst, snel geleverd en wat niet op voorraad was bij de leverancier direct gecommuniseerd. Heel goede service

Super snel en netjes geleverd

Vlotte en correcte afhandeling

Eerlijke prijs betaald, zelfs de helft van de prijs van een andere aanbieder.

Netjes verzorgt

Super levering en netjes verpakt.

Snelle levering van de gevraagde artikelen. Prima kwaliteit.

Fijn om te bestellen je wordt goed geïnformeerd en snelle levering

Correcte en snelle levering!

ik had vrij dringend nieuwe producten nodig voor de jacuzzi; ze werden snel en correct geleverd! Ik kan ook de producten van Spabalancer aanraden!

Niet te geloven... top!

Ongelooflijk snelle service waardoor ik nu opnieuw een bestelling ga plaatsen! Straf! Bedankt...

Snelle en goede complete levering, stond echter wel een verkeerde huisnummer op terwijl de juist was doorgegeven. Post NL heeft dit goed opgelost.

Netjes verpakt en keurig optijd

De prijzen zijn goed, dé producten waren netjes verpakt en werden de volgende dag al geleverd. Prima service!

Super snel

Correct en snelle levering

Eind goed al Goed

Na. bestelling zeer makkelijk te plaatsen gedaan te hebben, volgende dag alles binnen. helaas verkeerde uv lamp. mail gestuurd en juiste komt eraan. netjes retour zegel erbij voor de andere om retour te sturen. Super netjes Super opgelost Super Dank voor alles

Prima service en snelle levering

Nvt

Gewoon goed

Goed ervaren

Ben tevreden

Duidelijke site, volledig assortiment, scherpe prijs

Makkelijk zoeken en bestellen. Soms laadt de site wel wat ‘traag’, dat kan beter. Compleet aanbod, heldere omschrijving en direct duidelijk of product op voorraad is.

Super snelle levering

Eind van de middag besteld, volgende dag in huis. En dat in deze drukke periode met grote hoeveelheid bestelling aan zwembadspullen en drukke pakketbezorgers.

Goed geholpen

Wij hadden product gekocht van deze firma via bol.com, die hadden hun productbeschrijving niet correct vermeld. Dez firma heeft ons goed geholpen en ons de correcte producten toegestuurd. Ons water is zoals het moet nu

tevreden over product.

prima service en snelle levering.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.