tevreden over product.

prima service en snelle levering.

Een beleving

Zwembad robot besteld en een meet apparaat voor chloor en ph waarde. Helaas bij afhalen was de robot nog niet binnen. Maar zoals afgesproken de volgende dag kunnen ophalen. Meneer vond het zo vervelend na ons prettige contact dat hij als cadeautje heeft meegegeven, in de vorm van zwembad hard plasticen glazen. Vriendelijkheid een 10 en oplossing die geboden is een 11. Ik ben vanaf nu vaste klant. Hartelijk dank voor de prettige klant beleving. Hartelijke groet Mike

Tevreden

Vlugge verzending en levering. Goede service na verkoop. Dus we zijn tevreden klanten!

Op de site stond dat door drukte de levering wat langer kon duren,maar de levering was snel en goed.dus mn complimenten

Had de levering snel

Nette service alles word gelijk verstuurd

Erg netjes spullen worden de zelfde dag gelijk verstuurd met volg nummer ( track and tracé )

Doen wat ze zeggen

De laatste tijd meerdere onderdelen voor zwembad besteld. Prima levering, lage prijzen, kortom betrouwbaar bedrijf dat gewoon doet wat ze zeggen. Klein puntje: de webshop is soms heel traag bij het inladen van een nieuwe pagina.

Alles heel vlot verlopen. Overzichtelijke website, alleen misschien bij de chloordrijvers de diameter vermelden: ik heb er 1 besteld om te gebruiken in onze spa, maar hij is nogal volumineus (vermoedelijk 1 voor in een zwembad). Op zich vormt dit geen probleem. De coverreiniger maakt ook wel vlekken op onze spa-cover: bij opwrijven gaat er kleur af van de cover (villeroy en boch). Dus misschien hier toch ook voor verwittigen. De andere producten hebben een mooie prijs-kwaliteitsverhouding.

Correct

Leuke duidelijke webshop,scherpe prijzen...

Snelle reactie

Snelle levering, top!

Ze houden je goed op de hoogte en proberen alles zo goed en snel mogelijk te helpen.

Zeer goed, snelle levering

Bestelling, compleet binnen 24 uur geleverd. Echt top.

Zwembadpomp de volgende dag al geleverd!

Bezig met zelfbouwzwembad en heb naast zwembad (nog te leveren) ook de complete filter installatie besteld. Deze werd de volgende dag al bezorgd. Compleet met o.a. aansluitmateriaal (pvc puntstukken) voor op flexibele leidingen.

Volgende dag al geleverd!

Maandag mijn producten besteld en dinsdag werd het al geleverd. Ten opzichte van andere webshops was de prijs voordeliger.

Makkelijke site snelle levering precies wat je veracht van een site .

Snel service en mooi materiaal

Zeer tevreden, zal nog bestellen

Verkeerd geleverde bestelling

Heb opbouw zwembad trap besteld en inbouw gekregen, terwijl ik wel voor opbouw betaald heb, mail gestuurd en telefonisch contact, Jorg heeft het prima opgelost

Fantastisch!!!!!

Topteam, goede service, goede communicatie, superlatieven te kort eigenlijk. Ik was geen klant, had een vraag of ze een cover van mijn jacuzzi los konden leveren. Ik heb keurige terugkoppeling gekregen. Vervolgens een eerste bestelling gedaan, onderhoudsspullen voor de jacuzzi. Ik had iets niet goed besteld, na 1 mailtje direct geregeld.....en dat in deze coronatijd. Ik ben klaar met online koopjes jagen. Wat Compleetshops kan leveren bestel ik gewoon bij hun!!!

zeer goed bevallen

snelle levering ben zeer tevreden

Snelle service ..vlot afgehandeld

Bestelling snel ontvangen , vragennnetjes en vlot beantwoord ruime keuze op de site

Prijs kwaliteit is zeer goed.

Ik ben zeer tevreden over prijs, kwaliteit . Bij vragen krijg ik altijd een antwoord. Als gevolg een tevreden klant!

slechte afhandeling beschadigd geleverde artikelen

Artikel besteld, afgeleverd maar was helaas beschadigd. Gereclameerd met foto's! Na overleg is er netjes een nieuw product geleverd Netjes opgelost! Product voldoet nu geheel aan onze verwachting, waarvoor dank!

Duidelijke website. Snelle levering en in goede staat

vlotte levering, open communicatie, goede producten

Zeer fijne online winkel met alles voor mijn jacuzzi en niet duur.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.