Perfect en snel geleverd!

Alles prima zoals steeds!

Alles verliep naar wens!

Het product moet ik nog uitproberen, weet nog niet zeker of het goed werkt.

Vandaag besteld is morgen of overmorgen in huis!

Aanbevolen!

Prima service, prima actie na een vraag nav een te snelle bestelling. Werd alsnog bijgevoegd zodat het in 1 keer verzonden werd. Helaas wel wat levertijd op 1 artikel maar dat had met coronaperikelen te maken.

doen wat er beloofd is!

goede website, duidelijk en je kunt precies zien of iets op voorraad is of niet. Enige aandachtspuntje is de voorraad zelf, niet alles is verkrijgbaar maar zal met C te maken hebben.

snelle service

Snelle bezorging en netjes verpakt.

Prima wij zijn tevreden.

We hebben 6 plastic wijnglazen besteld en dat is helemaal correct en snel geleverd. Dank U wel. Zo hoort het eigenlijk altijd bij iedereen te gaan.

super

wat een keuze hebben jullie en goede uitleg fijn om zo te winkelen

Snel en correct geleverd

Niks

Snel en compleet geleverd

Tweede maal hier besteld weer snel en compleet geleverd

Retourneren liep niet vlekkeloos, wel keurig opgelost!

Ik had een verkeerd product besteld. Kan gebeuren, retour kosten zijn dan voor jezelf, logisch. Mijn product was langer dan een meter dus ik moest meer retourkosten betalen dan dat de verzendkosten zijn. Compleetshops reageert snel op teleurstellende beoordelingen en regelt een perfecte oplossing! Bedankt!

Betrouwbaar

Besteld en snel bezorgd

Correcte en snelle levering Artikelen zijn zoals ze beschreven waren

Erg blij mee. De levering kwam snel aan. Goede service. Helaas was er wat stuk maar dat was geen probleem want we kregen netjes ons geld terug. Ook op De bon mist nog wat maar ook daar stond netjes op komt als na levering.

Fijne website

Fijne en duidelijke webshop en de klantenservice is ook top werd snel geholpen

Hele goede service

Mijn bestelling kon niet compleet gemaakt worden, samen snel een oplossing uitgewerkt. De extra kosten namen ze voor hun rekening. Top service.

altijd goeie kwaliteit en keurig op tijd vlgs.afspraak.

ik bestel het produkt al jaren achtereen.

Zeer goed!

Goede website, nette prijzen, snelle leverering

Top snelle levering

Spullen voor zwembad besteld snel geleverd

uitstekende service, bijzonder snelle levering,

Goed en zeer snel geïnformeerd bij vraag over retour.

Snel geleverd, prima prijs

Snel geleverd, prima prijs, verpakking wel overdreven groot (20x20x20cm) voor een onderdeel van 5cm x 1,5cm, zou ook in een envelop passen ;-)

Zeer snelle levering en de gewenste producten ontvangen

Zeer snelle levering en de gewenste producten ontvangen

Makkelijk bestellen en snelle levering

Geen klachten.

Tot op heden slecht

Zwembad tot op heden nog niet geleverd, nemen telefoon niet op en reageren niet op mails die je stuurt over status van levering

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.