vlotte levering

overzichtelijke site en vlotte levering

Snel bezorgd

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

Snel en goed, ik ben zeer tevreden

Prima site, bestelde artikelen op voorraad, snel verzonden en geleverd.

Perfect verzorgd en op de afgesproken tijd

Perfect verzorgd en op de afgesproken tijd

Prima service snelle respons

Een spa besteld zou echter pas in juni kunnen worden geleverd, maar wat schetst mijn verbazing 24 april een mailtje hij is binnen. Wij hebben er al van genoten. Dat noem ik nou service.

Zeer goede service!

Zeer goede en vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Het bestelde was de volgende dag al in huis en prima verzorgd

Snel, persoonlijk en professioneel

‘S Avonds laat een bestelling gedaan en per ongeluk foutief huisnummer ingetikt. Na bevestiging e-mail, die overigens direct volgde, per e-mail deze fout doorgegeven. Direct een keurig antwoord. Probleem werd opgelost en de volgende ochtend nog een extra e-mail gekregen om aan te geven dat de automatisch gegenereerde e-mails uiteraard het oude Huisnr. blijven gebruiken maar dat de bezorgdienst het juiste nummer had en ter bevestiging ook nog eens de juiste track en tracé code. Dit allemaal in een weekend op tijdstippen dat (on- Ine)winkels echt allemaal dicht zijn. Had dit gewoon binnen winkel/kantoortijden geweest was dit ook al een goede beoordeling waard. Daarom voor nu 5 sterren!

zeer slecht

Ik wacht nu bijna twee weken en heb niets gehoord.

Snel

Niet geheel naar tevredenheid. Bij uitleg waarom stopt de communicatie bij de verkoper. Zoek het maa

Op plaatje in het bijgeleverde boekje staat een slang op zowel de in- als de uitlaat. Echter er zit geen passtuk v 40 mm naar slangdiameter bij. De mailwisseling stopt simpelweg bij de leverancier. Maw; zoek het maar uit ik heb mijn geld binnen. Na mijn klacht heeft de leverancier zijn best gedaan om het op te lossen; 2 nieuwe passtukken en een stuk slang bijgeleverd.

Tevreden over de afhandeling. Een mail van mij i.v.m. vertraging is professioneel opgepakt.

Door coronamaatregelen enige vertraging in levering. Mijn lichtelijk gefrustreerde mail werd professioneel en prettig opgepakt en ik werd goed geïnformeerd over de stand van zaken.

Snelle levering !

Snel binnen en netjes verpakt!

Alles snel en keurig geleverd behalve de filters.. geen idee wanneer deze geleverd worden?! Het zou fijn zijn om hiervan een bericht te krijgen.. maar misschien door corona minder mensen op de werkvloer :-)

Snelle levering en product zoals omscheven,hier bestel ik vaker!!

Perfecte service

Alle bestelde spullen op tijd en netjes geleverd.

Bestellen heel makkelijk. Door omstandigheden order moeten annuleren, en binnen paar dagen geld weer terug op de rekening Helemaal prima Wekt vertrouwen. Volgende keer weer

Prettige ervaring met snelle levering

Onderdelen voor mijn spa nodig die ik niet kon vinden dus via mail contact gezocht en volgende dag al reactie met foto van betreffende onderdelen. Onderdelen besteld als mede onderhoudsproducten en deze waren zeer snel geleverd. Zeker aanrader.

Ondanks de Corona-maatregelen een goede communicatie, levering en plaatsing van fietsenschuurtje

Via de mail goed contact over afspraken voor levering en voor plaatsing van een fietsenschuurtje. Vriendelijke monteur. De plaatsingskosten vond ik in relatie tot de tijdsbesteding van de plaatsing wel hoog.

Makkelijk en eenvoudig

Makkelijk en eenvoudig

Uitstekend!!

Zeer snelle service!

Even wachten op de schoenen, maar prima op de hoogte gehouden. Het tweede paar was er wel met een dag

Goed product, zeer snelle levering

goed geholpen

Snel, makkelijk en niet duur

Online besteld, twee dagen later in huis en tegen een goedkopere prijs dan veel andere zaken. Top

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.