Snelle verzending

Prima afwikkeling

Keurig geleverd.

snel ontvangen. toestand zoals verwacht

snel ontvangen. toestand zoals verwacht

Snel en volledig geleverd, tegoedbon er gratis bij !

Goede prijs en producten en goed verpakt!

Moeilijk en toch service

Ik bestelde een fles aqua shock voor in de Spa deze was lek bij aankomst redelijk veel product was weggelekt in de doos en zak die er omzat, uiteindelijk toch eennieuwe opgestuurd gekregen en zo hoort het neem je verantwoordelijkheid en een tevreden klant

Vlotte service

Snelle en correcte levering. Onbreekbare champagneglazen zijn top. De onbreekbare wijnglazen waren voor mij niet zo goed. De randen van het glas zijn te dik en is minder aangenaam om uit te drinken. Daarom zijn ze ook teruggestuurd. Gratis retour zou ook leuk zijn.

duidelijke site, snelle levering

Prettige site en zeer snel geleverd, erg tevreden.

Top snelle levering

Producten zijn op tijd en snel geleverd. Goede omschrijving van product.

Snelle levering voor een prima prijs!

Snelle levering voor een prima prijs!

Snel geleverd!

Snelle levering, overzichtelijke site. Bestellen is eenvoudig!

zeer uitgebreid

Fijne webshop waar ik altijd mijn spulletjes bestel. ben ook zeer tevreden over de aquafinesse die ik bij jullie heb gekocht.

fijne klantenservice

Heb Compleetshops gebeld voor advies voor mijn nieuwe afdekking. Heb op hun advies een andere keuze gemaakt. Tot nu toe erg tevreden over aankoop.

snel en netjes geleverd.

Altijd correct geleverd

Ik heb reeds enkele malen producten via hen aangekocht en steeds is alles correct en op tijd geleverd. Ik kan deze plaats ten zeerste aanbevelen!

Snelle en keurige levering

Besteld envolgende dag al keurig voeding voor de vijver geleverd, top!!

Helemaal top

vrijdag Bellen. Zeer snel en kundig geholpen. Vrijdag betalen. U belt terug voor de montage afspraak Dinsdag de terug boeking. Dinsdag afspraak voor het tijdstip Donderdag levering en montage. Super snel. Wij zijn zeer netjes en viendelijl geholpen.

Alles conform afpraak

Website duidelijk en geen onzinnig gelul. Goed is goed.

Ik ben zeer tevreden hoe de bestelling is afgewerkt.

Ik heb op zaterdagmiddag laat een bestelling geplaatst en die is, mag ik aannemen maandag verwerkt. Op dinsdag heb ik wel nog gebeld, voor het track & trace nummer, want dat had ik niet gekregen. ( ook niet in de spam ) In de mail die ik toen kreeg, stond dat de bestelling tussen 16.30 en 18.30 uur geleverd zou worden. Precies om 16.30 uur was de bestelling er. Prima geregeld dus. Ik heb aan de totaal score het cijfer 8 gegeven. Dit heb ik gedaan, omdat het een cadeau voor Sinterklaas is en ik de doos dus nog niet geopend heb.

Pima levering, kwam na 3 dagen

super service, snel in huis.

super service, snel in huis.

Zeer vriendelijk, correct en uiterst behulpzaam.

Heb online wat besteld en ook ter plekke wat opgehaald, moesten dus wat verzendkosten terugbetaald worden. Alles vanuit hen perfect geregeld, zonder enige moeite of inspanning van mijn zijde. Perfect dus!

Levering ok

Prrima

Overzichtelijke site en vlotte levering

Makkelijk en snel

Heel goed snel besteld en geleverd

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.