Snelle levering, goede prijs

Snelle levering van de benodigde producten, goedkoper dan elders.

stopt een beetje de algen

ik heb het nu 2 keer gedaan, het neemt wat algen weg maar lang niet alles, nog steeds wat zweefalgen, Ik deed niet een sterke dosis. De 3 de keer ik deed de sterke dosis 10 doppen op 10 liter water. Het heeft veel zweef algen nu weggenomen, maar niet alles. We kunnen nu weer zon 20 a 30 diep in de vijver kijken, en zien daar de vissen

Altijd uitstekend bezorgd gekregen

Bestellen, betalen en bezorgd krijgen. Gewoon ideaal.

Vlugge thuisbezorging

Degelijke kwaliteit

Correcte service

Met de levering was wat verkeerd gegaan. Het voorval werd zeer correct afgehandeld.

prima !

Duidelijke website en correcte levering. En ook nog een scherpe "marktprijs". Al met al een aanrader

Goed product niet alles even duidelijk

Het vandaag voor 15.30 besteld morgen in huis moet je met twee korrels zout nemen, vrijdag besteld om 11.35 uur en maandag pas verzonden dus dinsdag in huis, dus niet vrijdag verzonden. Product is boven verwachting alleen het toebehoren zoals slangen is omschrijving moeilijk te bestellen in goede maat waardoor deze bij mij niet passen.

Bestelling ontvangen zoals aangegeven op de site.

Zoals aangegeven bestelling ontvangen.

Correcte service!!!

Zeer behulpzaam team.

Prima klantenservice.

Je wordt netjes gebeld als een product niet voorradig is en waar mogelijk bieden ze een alternatief aan.

Correcte levering.

Correcte levering tegen een concurrerende prijs. En een snelle levering.

Toppie website

Niet geweten over compleet shops Kwam er met toeval achter πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

Heel goede encorrecte service

Heel goede encorrecte service, zoals het hoort te zijn.

Goede service en snelle levering. Aantrekkelijke prijzen.

Perfect.πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Er was een klein probleem met de eerste levering. Snelle reactie en oplossing door Vijvercompleet. Perfect en bedankt. Hans

Prima artikels snelle levering

Prima artikels snelle levering

Na aanvankelijk misverstand is het uitstekend opgelost

Een bestelling werd niet geleverd. Bij reclameren werd het keuig opgelost emt een extra gratis levering. Keurig!!!!

Gewoon goed had uvlamp toen besteld had de lamp eerder binne dan hun geld van mij binne had dus aanrader betrouwbaar πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

goed en snel geleverd

Kende Uw bedrijf niet. Maar goed en snel geleverd.

Snelle levering goed product

Levering goed verpakt en zeer tevreden van het product.

prima bedrijf

Ik had iets besteld maar het product was toch niet wat ik verwacht had. Ik heb het product terug gestuurd en het bedrijf heeft het netjes afgehandeld. Ik had het bedrag wat ik betaald had binnen een paar dagen weer terug op mijn rekening.

Prima webshop, goed en snel

Prettige website, makkelijk en snel geleverd

Duidelijke uitleg, snelle levering

Aanrader

Super snel geleverd binnen 24 uur ga zeker weer wat bestellen in de toekomst

Supersnellelevering en bij telefonisch contact prima te woord gestaan en mijn vragen beantwoord.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.