Snel geleverd en goed product.

Prima.

Zeer vriendelijke, behulpzame service

Zeer aangenaam

Uitmuntende service

Snelle en duidelijke communicatie over het product dat men wilt bestellen. Supersnelle levering

Kliko ombouw besteld maar zelf de verkeerde maat besteld. Dit werd direct aangepast en al na 1 dag netjes geleverd. Top !

Perfect verlopen

Besteld, snel ontvangen én een prima prijs/ kwaliteit verhouding. Wat wil je nog meer..😀

Ik ben zeer tevreden!

Ik heb een aantal producten besteld voor onze jacuzzi. Deze producten werden al de volgende dag bezorgd. Keurig netjes in een doos waar ook nog een waardebon van 20 euro op zat voor mijn volgende bestelling. Super!

Goede info en prijs, snel geleverd

Goede info en prijs, snel geleverd

Heel snel geleverd

Super duidelijke site

Mijn bestelling snel en goed ontvangen..

Zeker een aanrader

Prima service en snelle levering

Slechte klantenservice

Bestelling werd snel geleverd en netjes verpakt. Maar de Bestway ondertegels die we hadden besteld bleken helaas totaal waardeloos. Ze bleven niet aan elkaar zitten en waaiden steeds weg. Na wat zoeken op internet kwam ik meerdere slechte reviews over dit product tegen. Uiteindelijk hebben we een bouwzeil gebruikt onder het zwembad. De webshop was gelukkig bereid de tegels retour te nemen en ons geld terug te storten. Hoewel de bestelling dus een grote teleurstelling was, heeft de webwinkel het netjes opgelost.

Zeer positief

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk. Aangezien ons zwembad afdekzeil op maar moest worden gemaakt was het even onduidelijk hoelang de levering zou duren. Een telefoontje, direct contact en directe informatie. Kortom top.

prima koop-ervaring!

Snelle levering van de juiste spullen!

Ontzorgen met probleemoplossen

De rotor van de Oase waterpomp was na 10 jaar kapot. Na installatie nieuwe rotor bleek de pomp niet te werken. De monteur heeft er naar gekeken en bleek dat de pomp was doorgebrand. Een status update is per mail verstuurd binnen een dag. De gekochte rotor werd direct gecrediteerd. En er werd een voorstel gedaan voor de aanschaf van een nieuwe Oase pomp (met korting). De oude en de nieuwe pomp komen spoedig per post naar me toe. Het probleem van de pomp is opgelost. Super service!

product naar wens

mooi product, deze container ombouw

snelle levering en goed verpakt bouwpakket. De handleiding had iets duidelijker gemogen maar met enig puzzelwerk ben ik er wel uitgekomen.

Snel en compleet.

Goede webshop. Snelle levering.

prima en snel geregeld

bestelling snel en correct uitgevoerd

Goede opvolging bij retournering

Vervangingsonderdeel voor een pomp besteld, vlot geleverd maar het product had, zoals ik het zag, een fabrieksfout. Plastic delen zagen er nieuw uit, het metalen deel, de spoel, was "beschadigd", leek gebruikt of niet goed gefabriceerd. Ik heb het onderdeel direct terug gestuurd en snel mijn geld ontvangen. Zeer waarschijnlijk heeft Compleetshops het zelf niet gezien heeft. Omdat ze correct en snel hebben gehandeld, een goed cijfer voor de oplossing.

Snel geleverd, goede service

Solar mat Bestway besteld, snelle levering en telefonisch goed contact gehad.

Snelle en correcte leverancier

Alle bestelde producten netjes verpakt en op tijd ontvangen. Mijn complimenten

Makkelijk bestellen Goede omschrijving Correcte en snelle levering

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.