Ontzettend snelle reactie en terugstorting van mijn geld! Bedankt!

Bestellen, betalen en snelle levering.

Goed. Hi

Snelle levering en goed verpakt.

Snel geleverd, prima prijs, echt een aanrader!

Vlotte levering van een ruim aantal producten.

Ruime keuze van verschillende producten en vlotte levering in België zonder hoge extra kost

Kwaliteit voor een goede en met prima service

Goedkoopste adres dat ik kon vinden. Binnen 2 werkdagen geleverd zoals beloofd.

Word snel geleverd, en altijd een goede kwaliteit

Snel, duidelijk en prijsgunstig!

Goed, snel en roomservice!

gewoon top

Bestellen gaat makkelijk, snelle respons en levering en ook nog goedkoop, prima!

Overzichtelijke website, snelle levering en goede service!!

Top site , zeer snel alles geleverd

Eerste keer besteld hier , en zeer snelle ontvangst van bestelde producten . ik zou zéker weer hier iets bestellen !!

Uit de kunst.

Had snel een trafo voor mijn UV-C lamp nodig. Lukte mij alleen bij Compleet shop. Ook de prijs was gunstig.

Topservice

Voor t eerst via deze shop besteld en tevreden over product en verloop levering.

Keurig

Prima bedrijf afspraken na gekomen

De prijzen zijn zeer concurrerend en snelle levering.

De webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Zoals belooft is mijn bestelling ook tijdig geleverd op een door mij aangegeven ophaalpunt. Daarnaast was het product bij hun het goedkoopst. Ik ben een tevreden klant!

prima service

Perfecte service en snelle levering

Scherpe prijzen en snelle levering.

Nalevering in vakantie tijd, netjes eerst gebeld of het verstuurd kon worden.

Zeer positief

Afgeleverd op foute adres

Zonder enig telefoontje heeft men een kast van bijna 1000 euro gedropt op de oprit van een foute huisnummer... nu mag ik een paar honderd meter gaan sleuren. Heel erg zoiets. Mijn huisnummer staat nochtans heeel duidelijk aangegeven ‐------‐------------------------------------------------- Er werd wel moeite gedaan om te onderzoeken wat er mis was gelopen en ik voelde me zeker goed behandeld door Roland van de klantendienst. Top op dat gebied jammer van de chauffeur die geen zin had om het pakket correct af te leveren maar heel tevreden van de reactie van de firma.

Snelle en correcte levering!

Ga zeker nog vaker winkelen bij deze webshop!

Goed product

Helaas was de levering niet op tijd. Heb tweemaak naar postnl moeten belken er werd verteld dat ik niet thuis was, maar was dat wel en er kag geen briefje in de brievenbus. Bezorger is niet geweest. Daar kan uw bedrijf niets aan doen. Maar het gebeurd vaker bij postnl. Misschien handig om te weten. Groet.

Snelle levering! Snelle reactie op vragen! Zeer tevreden over dit bedrijf.

Snelle levering en goed product

Veel web shops beloven vogende dag levering jullie beloven het en doen het ook geweldig

Snelle levering en vriendelijke medewerkers

Zwembanden zijn goed en ook nog eens eerder geleverd dan ik verwacht had. 1 product was na mijn bestelling niet meer leverbaar. Ik ben toen gelijk gebeld door 1 van de medewerkers. Het bedrag van dat ene product werd direct gecrediteerd en stond even later op mn rekening. Netjes!

Uv lampje besteld en zo aangeven dus ook mooi op tijd geleverd. Prima in orde

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.