Snelle en correcte levering.

Makkelijke site, snelle levering. Net zoals de meeste andere websites. Eigenlijk dus gewoon zoals het hoort. Jammer van het maar blijven zeuren om een review

Snelle geleverd. Prima producten. Zekker een aanrader en we zullen snel weer voor onze hottub spullen bestellen

Volgens afspraak prima geleverd

Alles volgens voorschrift afgeleverd

Niets op aan te merken

Het duurde iets langer dan gedacht, misschien door drukte bij PostNL maar verder niets op aan te merken.

Top producten zodiac zwembad spullen

Correcte afhandeling aankoop duidelijke site en snelle levering ben zeer tevreden over compleetshop

goede producten, snelle levering en uitmuntende service

Goed advies gekregen, na een telefoontje met een probleem met het geleverde product, snelle afhandeling gerealiseerd en snelle terug betaling van het geretourneerde. Wij zullen blijven bestellen bij hun en iedereen vertellen over onze ervaringen. TOP!!

Snelle levering!

vlotte levering en te verwachten communicatie.

Snelle afhandeling en goed verzorgd.

Ik ken het product maar niet de webshop maar ik ben zeer tevreden over de vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Prima pruduct

2 stuks kliko-ombouw afgehaald in Schijndel. Prima product, aanrader. Alleen afhalen is net zo duur als thuis laten bezorgen ??

Mijn ervaring met Compleetshops is goed!!

Goede en deskundige adviezen !!!

Een artikel van mijn bestelling was niet voorradig. Ik werd nagenoeg direct gebeld en er werd een alternatief afgesproken. Ben enorm tevreden hierover. Daarbij kon de bestelling bijna niet sneller bezorgd worden.

Snelle Service

Snelle levering van goede producten met een scherpe prijs

Erg prettig bedrijf. Ze hebben een ruim assortiment en de prijzen zijn zeer scherp. Tijdens de bestelling is er met het invullen van de adresgegevens iets niet helemaal goed gegaan. Dit werd direct met een telefoontje verholpen. Persoonlijk en snel opgelost. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering van oud product wat dus niet meer werkzaam is

Snelle levering van oud product wat niet meer werkzaam is

Vriendelijk & snel

Erg laat op de dag nog besteld, toch nog de ochtend nadien reeds de levering ontvangen in België. Er ontbrak helaas een onderdeel in de bestelling en dat werd onmiddellijk na een kort telefoontje nagestuurd. Prima service, zéér vriendelijke medewerkers.

Perfecte webwinkel

Compleetshops, in dit geval vijver compleet, is een perfecte webwinkel. Snelle levering en een uitstekende service, mocht er iets verkeerd zijn gegaan.

Makkelijk en snel!

Eenvoud, fijn bedrijf om spullen bij te bestellen.

Mooi en groot assortiment

Zij hebben een mooi en groot assortiment. CompleetShops had het snel verwerkt maar helaas was de bezorging wat minder snel (PostNL). Ik had het woensdagavond 20:00 besteld en kreeg het zaterdag binnen. Ik laat het juist op kantooradres bezorgen omdat daar door de weeks altijd iemand aanwezig is, maar niet op zaterdag!

Prima geholpen door Roland ook naar verkeerde bestelling. Geld vlug terug gestoord en nieuwe besteli

Prima geholpen door Roland ook na verkeerde bestelling

Snelle leverings, prima product

Product voldoet goed, zoals omschreven op de website

Snelle correcte levering van kwalitatief goede spullen

Snelle levering. Ook bij telefonische vragen zeer goed geholpen.

Altijd op tijd, en super vriendelijk!

Altijd op tijd, en super vriendelijk!

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.