Precies wat ik nodig had en op tijd.

Mijn ervaring is een snelle levering.

Prima verzending, snel en accuraat

Snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Nu maar afwachten hoelang wij ervan kunnen genieten.

1 artikel was niet meer leverbaar en werd gelijk netjes op de hoogte gesteld en het bedrag werd gelijk netjes gecrediteerd. Super goed geregeld!!

Snelle levering!

Mooie aanbieding en snelle levering!

Makkelijk bestellen en vlot binnen.

Dit is voor ons de eerste keer bij CompleetShops en hier gaan we zeker vaker bestellen. Goed is goed dus niks meer aan doen

Super service!

Goed advies en super service!

geweldig

snel goede prijzen prima websites

Hans

Heb een mooie robot besteld voor mijn zwembad. Deze bevalt me super ! Had een andere op het oog maar deze werd me afgeraden door een medewerker die er duidelijk verstand van had. Bedankt voor het advies.

TOPPERS

Heel netjes geholpen. Dank je wel Roland!

goede service, snelle levering

bestelde spa cover was perfect zoals ik had gevraagd , niks op aan te merken,snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Hoofdsteunen niet verkopen voor een spa jacuzzi , passen niet echt

Pluspunten

Pluspunten

*Duidelijke site *Makkelijk te bestellen en snel in huis *Vriendelijke mensen bij vragen via telefonisch contact. *Nette afhandeling mocht er toch iets fout gaan *Gewoon een TOP Bedrijf!!

Helemaal NIETS te verbeteren.

Pluspunten

Zowel de service als de communicatie zijn dik voor elkaar, als ik weer wat nodig heb zou ik zeker bij jullie bestellen want betrouwbaarheid is heel wat waard!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De juiste producten in zeer goede staat tegen een aantrekkelijke prijs geleverd.

De levertijd was aanzienlijk langer dan de beloofde levertijd. Geen scherpe levertijd beloven als dit niet waargemaakt kan worden.

Pluspunten

Perfecte service en veel kennis van zaken. Nette prijzen

Pluspunten

Snel, adequaat, prima behandeling

Kan niets bedenken

Pluspunten

voor de eerste maal besteld. geen negatieve opmerkingen

Pluspunten

Levert prima, volgens afspraak!

Pluspunten

Snelle levering en altijd goede aanbiedingen vooral als je vaker besteld.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.