Laden reviews...
314 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen laten de beoordelingen een hoge tevredenheid zien. Snelle levering en goede service komen het meest naar voren. Klanten prijzen duidelijke communicatie en correcte afhandeling. Een paar reacties vermelden kleine problemen, maar de algehele toon is positief.
Snelle levering!
26 July 2019
Edwin
Everdingen
vlotte levering en te verwachten communicatie.
r
Roswinkel
Ik ken het product maar niet de webshop maar ik ben zeer tevreden over de vlotte afhandeling van mijn bestelling.
Ali
Zoetermeer
2 stuks kliko-ombouw afgehaald in Schijndel. Prima product, aanrader. Alleen afhalen is net zo duur als thuis laten bezorgen ??
Ted
Boxtel
Goede en deskundige adviezen !!!
Bernardus
Kudelstaart
Een artikel van mijn bestelling was niet voorradig. Ik werd nagenoeg direct gebeld en er werd een alternatief afgesproken. Ben enorm tevreden hierover. Daarbij kon de bestelling bijna niet sneller bezorgd worden.
Tjitske
Lobith
Snelle Service
M
Oisterwijk
Erg prettig bedrijf. Ze hebben een ruim assortiment en de prijzen zijn zeer scherp. Tijdens de bestelling is er met het invullen van de adresgegevens iets niet helemaal goed gegaan. Dit werd direct met een telefoontje verholpen. Persoonlijk en snel opgelost. Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Paul
Eindhoven
Snelle levering van oud product wat niet meer werkzaam is
Beveelt niet aan
M Van der aa
Erp
N.a.v. uw beoordeling hebben we contact met u opgenomen. We willen u graag verder helpen en de geleverde artikelen kunnen gewoon retour naar ons. Het product dat u geleverd heeft gekregen is ook dit seizoen bij ons uitgeleverd. Ook de fabrikant geeft aan dat het product 'vers' is.
U kunt ons ten alle tijden alsnog contacteren zodat we alsnog uw klacht op kunnen lossen.
We horen graag van u!
met vriendelijke groet,
Gemma
Klantenservice CompleetShops
Erg laat op de dag nog besteld, toch nog de ochtend nadien reeds de levering ontvangen in België. Er ontbrak helaas een onderdeel in de bestelling en dat werd onmiddellijk na een kort telefoontje nagestuurd. Prima service, zéér vriendelijke medewerkers.
Raoul
Antwerpen
Compleetshops, in dit geval vijver compleet, is een perfecte webwinkel. Snelle levering en een uitstekende service, mocht er iets verkeerd zijn gegaan.
Willem
Spijkenisse
Eenvoud, fijn bedrijf om spullen bij te bestellen.
Erwin
WInschoten
Zij hebben een mooi en groot assortiment. CompleetShops had het snel verwerkt maar helaas was de bezorging wat minder snel (PostNL). Ik had het woensdagavond 20:00 besteld en kreeg het zaterdag binnen. Ik laat het juist op kantooradres bezorgen omdat daar door de weeks altijd iemand aanwezig is, maar niet op zaterdag!
Erik
Lochem
Prima geholpen door Roland ook na verkeerde bestelling
22 July 2019
Martien
Venlo
Product voldoet goed, zoals omschreven op de website
22 July 2019
Wanda
Hoogkarspel
Snelle levering. Ook bij telefonische vragen zeer goed geholpen.
21 July 2019
Edwin
Nijkerk
21 July 2019
Clg Henzen
SCHALKWIJK
Altijd op tijd, en super vriendelijk!
Kitty
Westmeerbeek
Precies wat ik nodig had en op tijd.
Bert
Apeldoorn
Mijn ervaring is een snelle levering.
Mike
Rosmalen
Snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Nu maar afwachten hoelang wij ervan kunnen genieten.
J.C. Oosterholt
Haaksbergen
1 artikel was niet meer leverbaar en werd gelijk netjes op de hoogte gesteld en het bedrag werd gelijk netjes gecrediteerd. Super goed geregeld!!
Sylvia
Dalerpeel
Mooie aanbieding en snelle levering!
Agaath
Spanbroek
Dit is voor ons de eerste keer bij CompleetShops en hier gaan we zeker vaker bestellen. Goed is goed dus niks meer aan doen
18 July 2019
Jurry de Vries
Heerewaarden
Goed advies en super service!
16 July 2019
Toon
Wouters
Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen!
Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.
Huygensweg 13
5482 TH Schijndel