Pluspunten

Kortingscode toen ik er om vroeg. Levering op de afgesproken dag. Vriendelijke mailtjes en correcte klantenservice.

Pluspunten

Per vergissing iets te laat bezorgd en prima reactie en gratis produkt erbij geleverd vanwege ongemak! Klasse

Pluspunten

Duidelijke website en zeer snelle levering!

Pluspunten

Bestelling na 2 weken nog niet geleverd. Na een mail heb ik onmiddellijk antwoord gekregen en de zending werd opnieuw verzonden terwijl het onderzocht werd waar mijn zending vast zat. Waarschijnlijk in het transportbedrijf. De dag erna werd mijn nieuwe bestelling geleverd.

Pluspunten

snel en correct

Pluspunten

overzichtelijke site en snel inleveren

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle en nette levering. Zeer goede prijs

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Er was even iets mis gelopen met een bestelling, door toedoen van een leverancier van CompleetShops. Dat is erg goed opgepakt door CompleetShops en erg coulant, zelfs met een kleine gratis attentie, opgelost.

Akties van toeleveranciers monitoren.

Pluspunten

Gewoon zoals bestellen hoort, online bestellen en afleveren zonder problemen. Helaas zie je dat niet vaak meer.

Pluspunten

Snel geleverd en goed verpakt. Alleen jammer dat 1 verpakking is gaan lekken en bijna helemaal is leeg gelopen. Is wel buiten hun schuld om. Fout van de fabrikant.

Iets sneller verzenden

Pluspunten

Super levering kon niet beter en zeker er zat dan ook nog extra bij heel goed

Pluspunten

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Geen probleem als iets niet is wat je ervan verwachte, 1 mailtje en je kunt het zonder problemen retour sturen.

Geen, ga zo door.``

Pluspunten

Snel deskundig en eerlijk advies.

Pluspunten

Perfect geholpen kon telefonisch niet oplossen wel door de mail en netjes en snel alles afgehandeld.zal zeer zeker deze site in het oog blijven houden!!!!!

Pluspunten

uitstkende informatie op site en snelle levering. aflevertijd gemeld en op tijd afgeleverd.

ga zo door

Pluspunten

Snelle levering, en goed verzorgd.

Geen.

Pluspunten

Verkoopt degelijke pellet korven. Goede aftersales.

Track & tracé van bestelde producten kan beter.

2 sterren: slechter dan verwacht

Geachte, Onze bestelling werd betaald, doch we ontvingen de flessen met product nog steeds niet0 Gelieve post.nl. ter interpelleren en vanaf maandag te laten afleveren op Zomerstraat 47A, 9800 Deinze. dringend aub. mvg Rik SCHEPENS

Pluspunten

Snel en assertief

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.