Pluspunten

goede service en verstand van zaken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Meedenkend vermogen

Beter voorraadbeheer

Pluspunten

goed overzichtelijke website - snelle levering

Pluspunten

Snelle levering , goede prijs

Pluspunten

Voor een nieuwe pomp bij mijn vijver had ik telefonisch contact opgenomen waar ik vriendelijk en goed geholpen ben. Na aanleiding van dit gesprek de pomp online besteld en omdat ik vlakbij woon de pomp vrijwel direct op gaan halen. Buiten ik het een prettig bedrijf vindt ben zeer ik ook zeer tevreden over de pomp.

Wat mij betreft heb ik geen verbeter punten.

Pluspunten

Communicatie top!

Pluspunten

Helaas één product te weinig geleverd, maar na telefonisch contact zou deze direct nageleverd worden. Alvast bedankt voor de goede service. Top!!

Pluspunten

Prima producten voor een goede prijs, contact verloopt zonder problemen, snelle reactie op mijn vragen

Pluspunten

Snel en correct geleverd.

Geen.

Pluspunten

Prima website met voldoende info over de producten, snelle levering.

Pluspunten

Snelle en correcte levering voor een eerlijke prijs

Pluspunten

Zeer snel en goed

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie

Pluspunten

Goede service en snel geleverd

Pluspunten

Zeer goed verpakt en bezorgt

Het duurd nogal laat voor ik het had bijna twee weken dat kan beter !!

Pluspunten

Vlotte levering. Een kleine vertraging telefonisch gemeld. Voor een onderdeel dat defect was,is onmiddellijk een nieuw onderdeel toegestuurd.

Pluspunten

Levering is zoals aangegeven werd. De bestelde airco cleaner werkt ook naar behoren.

Website is niet optimaal voor mobiel gebruik, met name de zoekfunctie is lastig te gebruiken. Daarnaast vond ik de bevestigingsmail niet compleet. Ik had nl. aangegeven dat het pakje naar een afhaalpunt gestuurd moest worden, maar dit was nergens terug te vinden op de bevestigingsmail waardoor ik even twijfelde of het pakje wel naar de juiste plek zou worden gestuurd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering Goed overleg met klantenservice over vraag maar vervolgens geen antwoord op mail omdat deze was gemist. Toen dat duidelijk was is mijn vraag snel opgelost. Contact was persoonlijk en prettig.

Artikel was kapot. Ik heb later een vervangend artikel ontvangen. Wel jammer dat ik de verzendkosten moest betalen.

Pluspunten

Snelle verzending, scherpe prijs.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

niet duur

Levertijd is 2 tot 7 dagen, maar ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Een vraag over een beoordeling lijkt dan ook voorbarig.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.