Snel, efficiënt en goede kwaliteit

Met dit bedrijf wil ik zaken doen

Snelle reactie

Goede ondersteuning bij vragen en oplossing

vlotte bediening

materiaal dag na bestelling correct ontvangen. Top

Top snelle levering

Groot aanbod/keuze van merken snelle volgende dag levering

Heel tevreden

Die mensen hebben direct goed advies gegeven ze maken tijd voor,de klant.ze vinden niets teveel om te doen want ik had een vraag en ze hebben direct bij de fabrikant geïnformeerd. Zeker een aanrader

Goede service & snelle levering

Hier bestel ik de volgende keer weer!

Valt weinig over te zeggen…snelle levering van bestelling

mooi artikel

enkel positief

Goed advies

Ik was al een tijdje op zoek naar een uv-filter 55 watt. Roland kwam toen met een filter van Oase. En dat was een heel goed advies. Aansluiten en lamp plaatsen ging heel eenvoudig. Gezien de huidige (lage) temperaturen weet ik nog niet of hij ook goed werkt, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Top bedrijf, snelle levering, goede prijzen

Top bedrijf, snelle levering, goede prijzen

Zeer snelle levering

Werd zeer snel geleverd . Proficiat.

As usual; top!

Ik bestel hier regelmatig voor m’n jacuzzi. Altijd leuke aanbieding, snelle service, heldere communicatie, goed verpakt en snel geleverd! Eigenlijk gewoon goed en zoals het hoort te zijn. Top!

Klantgericht en klantvriendelijk

Uiteindelijk bij Bunx terecht gekomen voor een Hozelock annual spare set onderdelen. Voor mij besteld bij Hozelock Engeland en binnen een week geleverd. !! klantvriendelijke service.

goede service

Goede prijzen, snel verstuurd.

Heel fijne webwinkel

Na plaatsing bestelling, zeer snelle bezorging. Alles zeer goed verpakt. Top

Heel tevreden, bestelling klopt altijd, en altijd de andere of hooguit de 2de dag in huis.

Zoals altijd goeie producten aan superprijzen en snel geleverd! Een aanrader!

Snelle super service wederom!

Snelle levering van top warmtewisselaar! Hartelijk dank voor de snelle service weer :)

Precies wat ik nodig had

Duidelijke site waar ik een kraan vond die precies bij me paste. Goede communicatie. Snelle levering

In alles perfect!

Perfect , zowel het product als de verzorging en de bezorging.

Snelle en goede levering tegen eerlijke prijs

Op tijd geleverd voor een goede prijs

Vlg afspraak geleverd

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering,en zeer goede producten.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.