Snel en goed verstuurd

Prima spullen opgestuurd gekregen. Perfect gelopen. ‘s avonds besteld en volgende dag in huis. Zelfde was ook via bol.com te krijgen maar dan veel duurder.

Voldoet geheel aan verwachting

Snel geleverd en product conform verwachting.

Helaas moest ik het uv aansluitpunt aanpassen aan de oude omdat die aansluitring veel groter was. Het zou goed zijn als de maat van de aansluitring van het filter er bij stond.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Mijn in loop stuk was kapot van de vijver pomp

Goede prijs sneller levering

levering op tijd, productkwaliteit slecht

het dekzijl is lastig aan te brengen en bij een beetje wind ligt het aan de andere kant van de tuin. ik wil het graag retourneren, het is niet wat ik er van verwacht had.

Snel en goed bezorgd

Goede prijs en snel en goed bezorgd

Gewoon uitstekend

Gewoon uitstekend

Keurig op tijd bezorgd

Wat men zegt, voert men uit

precies wat ik zocht

Ik vond precies wat ik zocht, kon nog mooi voor de sinterklaas en had het de volgende dag al in huis! Super bedankt!

Zeer correct en zorgvuldig ingepakt pakket, en geleverd volgens afspraak. TOP!

Goede prijs

Heerlijke geur

Een heerlijk Opgietmiddel voor de sauna met een eucalyptus geur

Supersnel geleverd voor een prima prijs!

Ik had vanwege een plotseling opgetreden lekkage snel wat spullen nodig. Op vrijdagavond besteld, vlak voor 20:00. Op zaterdag had ik de bestelling al binnen. Goede materialen en ook heel zorgvuldig ingepakt. Geen handling kosten of andere flauwekul zoals een minimaal bestelbedrag. Ik had eerlijk gezegd niet eerder van Bunx gehoord maar ze staan nu bij mijn favorieten.

Online ok, goede prijs, snel geleverd.

Ja, ok.

klopt altijd van bestelling tot levering!+advies

klopt altijd van bestelling tot levering!+advies

goed verpakt en snel bezorgd

spa balancer starter besteld. snel geleverd voor een mooie prijs.

Perfecte snelle levering

Alleen jammer dan ik te weinig heb besteld en de Black Friday aanbieding voorbij zijn.

Makkelijke site, snelle nette levering in.

snelle, correcte behandeling

vriendelijk en snel

zo als het hoort

Goede prijzen, netjes ingepakt en snel in huis. Gewoon goed dus.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.