Klaar terwijl e wacht

zeer goed

ik zou het aanbevelen

Goede kwaliteit en service

Goede luchtpomp precies wat ik wilde hebben

Tevreden op alle gebied!

Goed materiaal, snelle bezorging!

Goed aangekomen ,top

Goed geregeld ,en had al vaker wat besteld dus aan te bevelen..

Snelle levering goede producten.

S’avonds besteld in de ochtend afhalen. Goede prijs. Reageren direct op mail. Zelfs met pasen kon ik afhalen. Statiegeld altijd direct terug gestort.

Snelle levering en goed produkt

Op diverse websites gekeken maar het onderdeel voor mijn opblaasbare spa nergens te vinden of niet op voorraad of niet te leveren maar bij compleetshops wel erg blij erbij mijn spa werkt weer. door levering van pomprotor voor mijn spa

Levering binnen 24 uren

Bij vragen, hebben ze een deskundige klantenservice.

Scherpe prijs, makkelijke bestelling, correcte en snelle levering. Beter kan niet.

Zeer goede service, prima producten.

Zeer vlugge levering

Perfect gedaan

Op tijd en goedkoop! Perfect dus

Snel en netjes afgeleverd.

Snel en netjes afgeleverd.

Gewoon goed

Nu al diverse onderhoudsmiddelen gekocht en wou wat accessoires en ja hoor ook dat is gemakkelijk en eenvoudig te bestellen. Daarnaast de snelle levering, gewoon goed.

Snelle levering en prijs is prima.

Snel

Mooie glazen en snel in huis, helemaal top!

Snelle bestelling

Vandaag besteld, morgen in huis. De volgende dag kon ik mijn glazen gebruiken. Ik ben er heenweg blij.

goed, snel geleverd

snel gelegd , goede website die makkelijk te lezen is

Snelle levering met een te goed resultaat!

Een compleet groene vijver werd in een paar dagen tijd al bijna volledig helder! zo goed zelfs dat zich nu het volgende probleem heeft gemeld.. reigers... Dus wil je een heldere vijver, dan is de aanschaf van een nieuwe uvc lamp zeker aan te raden. Hou je niet van reigers in je tuin, denk er dan nog even over..

Niet omslachtig gewoon bestellen leveren en geen gedoe. En nog de volgende dag ook.

Kwaliteit, zelfde dag ophalen

Vriendelijk personeel, gewoon 5 sterren waard dit bedrijf.

Super!!!

compleet geleverd en netjes verpakt, ook de pijp van 1 meter

snel,

en goed materiaal

Gewoon perfect

Top geregeld

Fijne klantervaring!

Een probleempje met een door mij besteld product met foutieve afmetingen op de website werd heel serieus opgepakt. Naast de nette compensatie werd de fout op de website ook gecorrigeerd.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.