Snelle levering en prijs is prima.

Snel

Mooie glazen en snel in huis, helemaal top!

Snelle bestelling

Vandaag besteld, morgen in huis. De volgende dag kon ik mijn glazen gebruiken. Ik ben er heenweg blij.

goed, snel geleverd

snel gelegd , goede website die makkelijk te lezen is

Snelle levering met een te goed resultaat!

Een compleet groene vijver werd in een paar dagen tijd al bijna volledig helder! zo goed zelfs dat zich nu het volgende probleem heeft gemeld.. reigers... Dus wil je een heldere vijver, dan is de aanschaf van een nieuwe uvc lamp zeker aan te raden. Hou je niet van reigers in je tuin, denk er dan nog even over..

Niet omslachtig gewoon bestellen leveren en geen gedoe. En nog de volgende dag ook.

Kwaliteit, zelfde dag ophalen

Vriendelijk personeel, gewoon 5 sterren waard dit bedrijf.

Super!!!

compleet geleverd en netjes verpakt, ook de pijp van 1 meter

snel,

en goed materiaal

Gewoon perfect

Top geregeld

Fijne klantervaring!

Een probleempje met een door mij besteld product met foutieve afmetingen op de website werd heel serieus opgepakt. Naast de nette compensatie werd de fout op de website ook gecorrigeerd.

Good items

Easy to order and quick sending

Super geregeld en snel

S avonds besteld en de volgende dag kon ik het al gebruiken ….echt super

Réponse rapide, livraison rapide

Merci pour votre professionnalisme.

Super snelle levering en perfect ingepakt

SUPER !!

Helemaal top

Helemaal top. Snel en goed geleverd en precies zoals verwacht. Zwembadtegels zijn mooi van kwaliteit. Ze liggen al, dus nu kan het bad erop. Ben benieuwd hoe ze zijn in gebruik.

nette afhandeling

een klein probleempje was er,maar netjes afgehandeld en vlug

Makkelijk besteld, snel geleverd

Makkelijk besteld, snel geleverd, goed verpakt.

Geweldige service

Wij kopen hier alles voor onze jacuzzi. De ene dag besteld,de andere dag al in huis!!

Snelle levering netjes verpakt.

Top.

kwaliteit en service geweldig

Degelijk materiaal,snelle levering In een woord super bedrijf

Goed verpakt en snel geleverd tegen een goede prijs.

Top kwaliteit

Wat mij op viel is een mooi iverzi hatelijk webwinksl, gemakkelijk bestellen. Snelle levering. Ik ben een tevreden klant die zeker nog terug komt.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.