behulpzaam en meedenkend.

Ik had een regelaar nodig voor mijn filterpomp van 380V. Dit type was moeilijk leverbaar maar Bunx heeft actief geholpen met zoeken en uiteindelijk een geschikte regelaar gevonden. Contact met de helpdesk was prima.

Fantastisch!,

Goedkoop, snelle levering ...TOP !!

Snel geleverd, netjes verpakt

Tevreden over mijn bestelling! Perfect product.

Prima service.

Het bestelde product paste niet op het bestaande, medewerker Lars heeft nog gezocht naar een andere leverancier wat niet lukte waarschijnlijk omdat het uit productie was . Toch mooi mee geholpen om mijn probleem op te lossen. Uiteindelijk een compleet nieuw apparaat aangeschaft.

Bestellen online was gemakkelijk en snel geregeld

Voor het eerst besteld en niet beklaagt

gewoon goed en op tijd bezord

goed verpakt en mooi op tijd bezorgd

Overzichtelijke site en snelle levering!

Klasse!!

Eenvoudig en snel.

Precies wat ik nodig had.

Het reserveonderdeel voor mijn tuinslang was nergens verkrijgbaar of tegen hoge kosten in Engeland. Hier voor een betaalbare prijs en snel geleverd. DE r als normaal tuinslang werkt weer als normaal.

Alles netjes verlopen

Heel goed advies

Het doseersysteem van mijn zwembad werkte niet meer en de zwembadmonteurs kwamen er niet uit. Gevolg: zij lieten zich niet meer zien… Ik heb contact opgenomen met Bunx en zij hebben met de importeur van het doseersysteem de remedie gevonden en de nieuwe onderdelen geleverd. Dit duurde allemaal even, maar ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik heb de onderdelen zelf geïnstalleerd en alles werkt weer naar behoren. Heel goede ervaring!

Een snelle levering

Ze hadden het snel geleverd en een fijn produkt

Zeer goede service.

Prijs kwaliteit zeer goed.

snel e prima

duidelijke omschrijving van vernieuwd product ter vervanging vorig type. binnen een dag ophalen

Snel en gemakkelijk

Makkelijke website, snel bezorgd

Weer prima voor elkaar

We hebben al eerder onze spa spullen hier besteld en ook dit keer was het weer allemaal dik in orde. Concurrerende prijzen en snel verstuurd en bezorgd!

Gemiddeld

Vijvervoerautomaat van Velda was goed en snel geleverd Maar na installatie ervan bleek het bedieningspaneel niet te functioneren. Daarna een mail gestuurd naar de klantenservice. De volgende dag nog geen reactie gehad en voor de zekerheid gebeld omdat ik niet zeker wist of mail met foto’s ontvangen was. Dit was het geval en men had al contact opgenomen met Velda. Echter tot op heden geen mail ontvangen. Hebben inmiddels het bedieningspaneel van de oude feeder waar alleen de motor defect was geïnstalleerd. Dit werkt nu wel. Dus het geleverde bedieningspaneel is duidelijk defect en zal vervangen moeten worden. Bunx heeft inmiddels meerdere keren gereageerd en ook contact gehad met Velda. Vandaag kregen we van Bunx bericht dat Velda gereageerd heeft en we een nieuw bedieningspaneel kosteloos toegestuurd krijgen. Probleem daardoor uitstekend opgelost door Bunx.

Volgende dag netjes geleverd.

Wilde douchegel bij saunacompleet bestellen, maar kwam erachter dat deze nu onder bunx heette. Maar net zoals voorheen werd het de volgende dag netjes geleverd

Product nog testen

De producten werden snel geleverd en voldoen aan onze verwachtingen

makkelijk en duidelijk

Bestelling uiteindelijk in orde

Ik bestel een borstel rol voor een zwembad robot. We krijgen de verkeerde rol aan. Een menselijke fout kan altijd gebeuren. Maar zou niet mogen. Nieuwe levering. Weer pech. Mail verkeer weer opgestart met een zeer vriendelijke man. Na 2 dagen een nieuwe bestelling gekregen. Nu wel correct met persoonlijk attentie erbij. Zeer aangenaam verrast. Het ging in begin mis, maar is wel snel en correct opgelost. Beter dan verwacht.

Correct en stipt

Een aanrader voor iedereen

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.