Goeie en snelle service en levering

De dag nadat ik heb besteld heb ik mijn bestelling al thuis, volgende keer weet ik jullie zeker weer te vinden

snel en goed verpakt geleverd

Correct

Correcte levering

Snelle en goed verpakte levering!

Zeer aan te raden

Goede en snelle service.Top.

Goed verpakt.Snel bezorgd.

Volgende dag in huis

Zoals als verwachten en omschreven

Prima website

Top !

Snelle en correcte service

OK

OK

Vlotte levering.

Na eerst telefonisch contact te hebben gehad voor advies( naar volle tevredenheid) was de bestelling er de volgende dag al. Wij zijn er zeer content mee.

Top geregeld

Bestelling in goede orde ontvangen en op tijd.

Snel en juiste artikel geleverd

levering

Snel en correct

1 dag na bestellen geleverd

Top geregeld en goed ingepakt.

Alle bestelde artikelen keurig de volgende dag in huis. Top!

Iets online verkopen is 1, maar ook de super klantenservice dat hebben niet alle online webshops. Top webshop SpaCompleet!

zoals het moet snel en direkt

Super service

Goede siteruim assortiment, heerlijke geuren voor de hottub en reiniging spullen voor de hottub. Snelle levering, discreet en netjes verpakt.

prima.

snelle reactie op mail.

Alles naar wens verlopen

Alles naar wens afgehandeld

Altijd goede service

Wel handdoeken beloven, en ook handdoeken leveren

Ik heb meteen na ontvangst e-mail twee pakketten Aqua Finesse besteld in de veronderstelling dat ik dan ook twee handdoeken zou krijgen. Helaas niet meegeleverd, dacht ik. Bleken ze na een tip van SpaCompleet in de Aqua Finesse dozen te zitten. Top

Eerste bestelling: een vijvertest set. Ook al betaalde ik verzendkosten, dan nog was ik goedkoper uit dan met de veel duurdere testset bij het tuincentrum. Snel verstuurd en goed verpakt!

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.