snel en goed

goede producten en snel geleverd, met als cadeautje nog leuke champagneglazen om extra te genieten van de spa

Tevreden

Supersnel zo als omschreven op internet vandaag besteld de volgende dag in huis

Zeer snelle levering.

Had een vijverfilter set besteld net na de kerst en toch binnen 2 dagen geleverd.

Snel en kundig

Oplossingsgerichte service

Via de webshop 4 filters, Cloortabletten en strips besteld. De filters waren niet juist en heb ik aangeven dat de filters retour gestuurd worden. Na mailing geprobeerd naar een andere oplossing te zoeken. Het mailcontact en de snelle reactie vielen hierbij op. Mdw Twan probeerde mee te denken en gaf ook oplossingen. Uiteindelijk was de maat erg afwijkend en is het geld terug gestort.

Ik bestel graag bij Spa compleet, vanwege de snelle bezorging en als je vragen heb over je bestelling krijg je goed advies

Netjes en op tijd geleverd

Ga zo door

Perfect!!

Snel levering.. product zoals verwacht

Super bedrijf

Zeer snel en netjes geleverd

Goede kwaliteit

Zeer mooie glazen en vooralsnog inderdaad onbreekbaar ;)

Snel verzonden, werkt goed en netjes verpakt.

Snel verzonden voor de kerst binnen, pompje werkt goed in de katten drinkfontein en het was netjes verpakt.

zeer goede levering

duidelijk, gemakkelijke website, zeer goede levering

zeer goede levering

duidelijk, gemakkelijke website, zeer goede levering

Snelle levering en goed product

Vijverhandschoenen van goede kwaliteit en snelle levering.

Geweldig goede Service

Alles perfect, goede communicatie en snelle levering.

Ruim assortiment tegen goede prijzen

Ruim assortiment en snelle levering.

Alles prima!

S'avonds bestelling gedaan, volgende dag verstuurd en geleverd één dag na verzending. Verder prima prijs qualiteit verhouding. Eigenlijk gewoon zoals je het wilt hebben.

Altijd een goede prijs en snel geleverd

Ik bestel hier met enige regelmaat mijn onderhoudsmiddelen voor mijn spa en altijd hebben ze de beste prijs en snelle levering.

Prima verhouding tussen prijs en kwalieit

Ik zoek de benodigde artikelen uit op kwaliteit en prijs en deze webshop slaagde met vlag en wimpel

Het aanmaken van de bestelling, betaling en de uiteindelijke levering verliep uitstekend.

Het gehele proces van bestellen tot levering verliep uitstekend. Ik blijf zeker gebruik maken van het online bestellen bij SpaCompleet. Ik vond het alleen jammer dat ik op dezelfde dag nadat ik mijn bestelling had geplaatst een E-mail ontving waarin werd aangegeven dat bij een bestelling gratis champagne kunststof glazen zouden worden geleverd en dat deze niet in mijn verzending zaten. Kan ik deze glazen alsnog ontvangen ?

Het betreft een goed bedrijf met goede prijzen en snelle levering.

Het betreft een goed bedrijf met goede prijzen en snelle levering.

Supersnelle levering!

's avonds besteld. De volgende ochtend reeds in huis. Daarna heerlijk gebubbeld met uw luchtje! Hulde!

Snelle levering perfecte kwaliteit

zeer snelle levering

zelfs in december de dag na de geplaatste bestelling bezorgd! goede prijzen!

geen enkel probleem ervaren, snelle levering.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.