geen enkel probleem ervaren, snelle levering.

prima afdekhoes

Kwam mooi op tijd en de hoes was goed. Bevalt ook prima en het laat ook geen water door. Je kunt het ook makkelijk weer verwijderen en er later weer op doen. Ben er erg blij mee.

prima (na) service zoals het hoort

Er werd direct gereageerd en aktie ondernomen door vijver compleet over mijn leverings status voor de Biotec 60000 vijverfilter. Ook over het licht beschadigde deksel wordt direkt met Biotec kontakt gezocht. Wacht nog wel op terugkoppeling hiervan.

Goed product.

Snelle levering. Duidelijke communicatie.

Precies de lamp die ik zocht. Zeer voordelig. Netjes op tijd bezorgd

Precies de lamp die ik zocht. Zeer voordelig. Netjes op tijd bezorgd

Was een klein probleem betreft houdbaarheid. Echter probleem snel opgelost. Heel netjes!

Chloor besteld, echter datum verloopt al op 08-22. 2,5 kg shock. Na melding probleem opgelost. Dank voor snelle reactie!

Zeer snelle levering

Snelle goede verzending. Blij en tevreden over de producten

Klantvriendelijk en snel

Goede prijzen en snelle bezorgtijden. Bezorging was de volgende dag binnen. Helaas 1 product niet in de zending, maar na zeer vriendelijk contact was dit product de volgende dag al in huis. Foutjes zijn menselijk, uiteindelijk top opgelost! Zelfs een presentje en persoonlijke boodschap er bij. Ik zal de volgende keer zeker mijn spullen weer bij deze winkel bestellen.

Snelle verzending

Snelle verzending en lekkere geuren

niets op aan te merken

heel vlug geleverd, alles was ok

Snelle levering en alles zoals het hoort. Volgende keer zeker weer hier bestellen wat we nodig hebben.

Uitstekende kwaliteit, en uiteindelijk draait het daarom!

Producten kopen via internet heeft iets ongrijpbaars: vooraf verdiep je je er goed in en als het binnenkomt ben je reuze benieuwd of je het goed had ingeschat. De Mr. Silence Full Inverter Warmtepomp 9kW is top, pure kwaliteit. Geweldig!

zeer goed vlotte levering

goed snelle levering en netjes te woord gestaan

Prettig

Top. Mooi houthok. Stevig. Makkelijk te monteren.

Snelle en complete levering

Tevreden over afhandeling van de bestelling gemak met plaatsen , volgen van proces en wijze waarop het pakket geleverd is.

Wat een service!!!

Dag 1 besteld, dag 2 geleverd!!

super

kreeg daags nadat ik het besteld had mijn bestelling al binnen ,, alles goed geregeld ,, Top !!!

Snel super..

Prima kwaliteit en levering

Alles netjes verzonden

gewoon perfect

Zoals altijd alles keurig door u afgehandeld, dank u

Vlot - in orde

Alles netjes ingepakt en heel snel afgeleverd

Goede en snelle levering Zeer lage prijs

Biopress 4000 aangeschaft. Mooie set, doet wat het moet doen vijver helder maken. Lekker compact en materiaal oogt goed.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.