Meer dan een week moeten wachten op mijn bestelling,webstek vermelde voorraad aanwezig,wat niet het geval was.
Beste Marc, Bedankt voor je review en onze excuses voor het ontstane misverstand. We begrijpen dat het vervelend is om te moeten wachten. We gaan dit intern verder opnemen om toekomstige problemen te voorkomen. Fijn dat de O-ringen inmiddels zijn geleverd, we hopen dat je zwembadpomp weer perfect werkt en je volop kunt genieten van je zwembad. Met vriendelijke groet, Stefan van Bunx.nl
Op 2 dagen had ik het voor een goeie prijs
Had oa. Stok besteld en netjes voor het zwembad. Helaas was de maat anders en past het niet. Ligt ook aan mij maar miss nog wat duidelijker benoemen in de advertentie.
In eerste instantie had ik een negatieve ervaring met Bunx: we konden geen telefonisch of mailcontact krijgen, en ons zwembad bleek zoek bij de exporteur/transmissie. Dit leidde tot veel onzekerheid en frustratie, waardoor ik een slechte review heb geschreven. Tot mijn verrassing werd er na het plaatsen van die review direct contact met ons opgenomen per mail. Bunx nam de situatie serieus en heeft snel en adequaat actie ondernomen. Binnen korte tijd werd ons zwembad alsnog geleverd. Fijn om te merken dat ze klanttevredenheid serieus nemen en het probleem goed hebben opgelost. Wat begon als een teleurstelling is uiteindelijk toch een positieve ervaring geworden. Bedankt voor de snelle opvolging!
Prima af regelbaar in hoeveelheden en tijd
Makkelijk te bestellen en snel bezorgd.
Alles vlot verlopen
Na gister een artikel besteld te hebben en toch besloten te annuleren. Was het contact over en weer toch. NIet succesvol.. en heb er slecht van geslapen. En ineens vanochtend belde TWAN. met het verlossende woord dat het gelukt was. Echt super.
Goedemorgen Sandra, We zijn vanochtend druk bezig geweest met de vervoerder om de zending tegen te houden. Dit is gelukt en we hebben je bestelling kunnen annuleren. Het aankoopbedrag staat binnen 1-2 werkdagen terug op je rekening. Met vriendelijke groet, Twan van Bunx.nl
Originele beoordeling
Gister een intex spa besteld. En later toch besloten het artikel te annuleren. Want het was nog niet verzonden. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Dus gemaild. Krijg de melding ik kan het niet annuleren want is verzonden.. Niks van waar anders had ik dat bericht al.. ik kan het artikel retour sturen die kosten zijn voor mezelf. Mega duur want het is een pakket van over de 50 kilo. Maar kan het ook brengen. Ja ik rijd ff 150 km heen en 150 km terug..koekoek. Dus ik bel net 10 uur keurig de klantenservice. Weer niet vereikbaar ivm drukte. Overigens nog steeds geen melding gehad dat het vandaag bezorgd word. Dus bezorging de volgende dag is ook gelogen. Super slecht.. bedrijf. Een passende oplossing .is er blijkbaar niet. Dus we zitten straks met een artikel van 599 die we niet wouden.
Levering van pakket heeft helaas vertraging opgelopen. Probleem zat bij Transmission, opgelost door Bunx. Klantenservice in drukke tijden wat lastig te bereiken, wat wel begrijpelijk is. Tevreden klant.
Beste Haske, Uw zwembad is verzonden maar er is vertraging bij de transporteur. We zijn op dit moment druk bezig om ervoor te zorgen dat het z.s.m. wordt bezorgd. Mijn collega heeft u zojuist gemaild en we houden u hiervan op de hoogte. Met vriendelijke groet, Lars van Bunx.nl
Originele beoordeling
Zwembad besteld, zou maandag geleverd worden. Het is woensdag en nog niets gehad. Omdat jullie telefonisch niet bereikbaar zijn probeer ik het op deze manier. Dus ik hoop dat jullie ons kunnen helpen?? Bij het distributiecentrum (TransMission) staat zending elke keer op verhinderd. Wij kunnen jullie niet telefonisch bereiken en hebben een duur zwembad gekocht. En wil dit heel graag ontvangen en anders willen we ons geld terug. Maar wij kunnen niet naar hun bellen dit is echt aan jullie. Het kan niet zo zijn dat het elke keer op verhinderd staat. Voor mij gevoel is het gewoon kwijt... Hoor graag van jullie.
Snelle levering.
Waterverwarming, doet het perfect, blij met het product! Alleen een kanttekening het transportbedrijf kwam 2 uur na geplande levering aan, daarvoor moest er na geplande levering door mijn vrouw 2 verlofuren opgenomen worden, compensatie??? Niks gezien niks gehoord!
Bij het afhalen, lag het product al klaar! Prima geregeld!
Alles is correct verlopen en de bestelling was snel geleverd. Aanrader!
goede kwaliteit
Gewoon een fijn en betrouwbaar bedrijf. Doe er graag zaken mee!
Altijd op de hoogte van de aanbiedingen en de bestelling is dan easy
Het heen en weer tussen Hozelock en Bunx was frustrerend. Beiden zeiden niet de garantie gevende partij te zijn wat voor mij onbegrijpelijk was. Maar goed het probleem is opgelost, maar ik had wel gedacht dat er een kleine tegemoetkoming zou zijn. Maar ja de vissen zwemmen weer in helder water.
Zeer snelle levering en een erg goede prijs. Bedankt.
De bestelde producten zijn goed ingepakt en op tijd geleverd. Ik beveel dit zeker aan.
Op de website van Bunx een zwembadpomp uitgezocht, ze waren de voordeligste tussen nogal wat aanbieders. Op de site stond aangeven dat het ding de volgende dag in huis zou zijn. Echter, er werd vanuit Bunx direct zelf contact opgenomen met de melding dat de pomp er door een voorraadverschil niet was maar wel een goed (beter) alternatief voor dezelfde prijs. De volgende dag werd de pomp door een medewerker van Bunx (persoonlijk) bezorgd!! Hoe goed is dat? Het vat ook op dat het telefoonnummer gewoon direct op hun website staat aangeven. Je kunt gewoon met ze bellen en nemen de telefoon op. Geen moeilijk gedoe en ze nemen zelf initiatief. Complimenten!!
Zeer snelle levering
Snelle service.
Voor mijn prakijk had ik 5 liter massage olie besteld, maar de inhoud bleek niet geheel overeen te komen met de beschrijving. Bunx krijgt dit product aangeleverd van een ander bedrijf en heeft met hen onmiddellijk contact gezocht om te kijken hoe dat kon. Vervolgens is met mij contact opgenomen en is er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Heel netjes.
Beste Sigrid, We willen graag benadrukken dat de olie die u heeft ontvangen rechtstreeks in de originele kannen van de fabrikant wordt geleverd. Er wordt bij ons niets overgegoten of opnieuw verpakt. We hebben geprobeerd u telefonisch te bereiken om dit persoonlijk toe te lichten, maar helaas zonder succes. We zullen vandaag nogmaals proberen contact met u op te nemen. Met vriendelijke groet, Twan van Bunx.nl
Originele beoordeling
Weer zo'n online bedrijf, dat zijn product opkoopt bij een goedkopere groothandel en dan een bedrag erboven op gooit plus leveringskosten. Ontdekte net, dat ik bij het oorspronkelijke bedrijf waar de olie, die ik kocht vandaan komt, ik zo'n 11 euro goedkoper was uit geweest. Kwalijker is dat er zgn 5 liter olie in een jerrycan zou zitten, maar deze slimmerds gieten het over in hun eigen kleinere vaten met kleinere inhoud en er blijkt dus gewoon 1/3 liter te weinig in mijn vat te zitten. 5 liter olie die 4,5 kg zou moeten wegen, maar nu maar 4,1 kg woog! Contact opgenomen en met smoesjes afgescheept door Bunx en zgn afkomstig van het bedrijf waar de olie vandaan kwam, voordat Bunx het in hun eigen vaten giet. Toch beter mijn huiswerk doen. Gezien de vele ontevreden reviews van klanten over dit bedrijf, wordt daarmee ook gesjoemeld duidelijk.
Zeer snel geleverd echt een aanrader
Alles is naar wens verlopen en maak een volgende keer weer graag gebruik van de diensten van Bunx
Huygensweg 13
5482 TH Schijndel
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.