Top: snelle levering >>Chapeau !!!

Top: snelle levering >>Chapeau !!!

Correcte levering 's anderdaags zoals aangegeven op website.

Correcte informatie op website. Aantrekkelijke prijs. Snelle levering.

Overzichtelijk en snel!

Goede omschrijving, mooi product Snelle levering

Goede prijs

Een goede prijs voor de bestelde producten. Snelle verzending vanuit de webshop.

Snelle levering maar schijnbaar hele oude producten

De levering was super vlot. Niks op aan te merken. Echter de verpakking van de producten leek nergens op. Alsof de producten 10 jaar oud waren. Compleet versleten labels.

Super snel geleverd en goede uitleg

Prima survis

Altijd netjes op tijd verstuurd en als het niet het goede is wat je hebt besteld kun je het terug sturen en krijg je netjes je geld terug en nette prij kortom top

Prima site

Besteld en de volgende dag bezorgd, top

Net zo snel als mijn haast

Als je zwembad groen wordt en je robot staat stil dan wil je een snelle oplossing. De service en reactiviteit in het weekend was top, net als de levering. En mijn zwembad is weer blauw en helder.

Snelle levering.

Goede prijzen en heel snel geleverd. Heel tevreden.

Prima en snel geleverd.

Erg snel en prima geleverd bij ons thuis.

De filter past precies zoals aangegeven was.

Heel snelle levering, super

Snel besteld, goede prijs en keurige aflevering door Post.nl.

snelle levering - mooie website

snelle levering - mooie website

Zeer goede ervaring met dit bedrijf!

Al diverse keren bestellingen gedaan en elke keer super verlopen. Snelle levering zonder problemen!!

Wat ik heb besteld, is volgens,afspraak geleverd. Ik zal voortaan hier al mijn spa art. Inkopen.

Snelle levering.

Prima webshop

Snelle levering, een flesje had gelekt.

Een flesje had gelekt om dat de dopjes die er opzitten minimaal zijn qua uitvoering. Het verpakkingsmateriaal zat aan het flesje gekleefd.

Zeer klantvriendelijk en goede producten

Erg tevreden. Een van de glazen die ik had besteld bleek niet meer op voorraad. Werd hier meteen over gebeld en kreeg goed persoonlijk advies voor een alternatief. Snelle service en volgende dag in huis. Aanrader!

Overzichtelijke website, snelle levering en het artikel is goed verpakt en prima van kwaliteit. Bedankt.

vandaag bestelt, morgen in huis. Is ook gebeurt.

Ik ben erg tevreden

Via de website mijn bestelling geplaatst. Goede communicatie over de levering Product werkt prima

prima!

rap verzonden

Snel en goed bezorgd

voor de tweede keer uv lamp besteld

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.