Snel, netjes en niet duur

Goede ervaring

prima product, snel bezorgd en goed verpakt

zeer positief

Goede kwaliteit!

Heel duidelijk website en vlotte levering!

Met wat extra aandacht voor de klant is SpaCompleet gewoon een zeer fijne webshop

Een reigingsproduct was tijdelijk niet op voorraad. Binnen enkele dagen: een persoonlijk berichtje dat het weer aanwezig was en een kleine attentie bij de levering.

makkelijke website, voordelig en snel geleverd

makkelijke website, voordelig en snel geleverd

Wat besteld was, werd zoals voorzien tijdig en correct geleverd, binnen de 24u

Bij ,mijn eigen zwembadbouwer kon ik niet beschikken over de bestelde producten, maar als ik dan even op de zeer uitgebreide, gebruiksvriendelijke en volledige website van zwmbadcompleet zoek, vind ik wat ik "dringend" nodig had en aan een nog betere prijs ....tja, wat wil je nog meer........

Snelle levering en goed kwaliteit.

Zeer snelle levering

De snelle levering gaat gepaard met een goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke website

Super webwinkel

Snelle en goede service. Alles wat ik nodig heb voor onze jacuzzi bestel ik bij hun.

Bestelling ging goed en vlot

Ging goed en vlot

Snel en goed

Snel en goed dus ;)

Was wat problemen me de bestelling maar is goed opgelost. Betrouwbare organisatie daar gaat het om

Snel en goed besteld en geleverd

Bestellen van de kliko ombouw ging gemakkelijk, en de bezorging was snel en binnen de afgesproken periode. Helemaal goed!

Goede producten, makkelijke website en snelle levering

Top webshop. Alle producten die je nodig hebt voor je spa bij elkaar, makkelijk te gebruiken website en snelle levering in een goede verpakking.

Goede webwinkel

Doen wat ze beloven goede kwaliteit

Uitstekend!!

Snelle service, goed en duidelijk

Heb vaker besteld gewoon goed met dubbel oe

Voordelig snelle levering

Goede ervaring

Snelle levering van het artikel.goede verpakking.

Voor herhaling vatbaar

Ultra snelle levering . Product voldoet 100% aan de verwachtingen en aan wat een prijs slechts . Ik wordt vaste klant !!!!!!!

Top bedrijf.

Goede producten en altijd snel geleverd.

Goeie filter

Geen klachten we zijn erg tevreden

Fantastische goede service

Wij hebben maandag 4 oktober j.l. een bakplaat besteld via Bol.com bij Compleetshops, en deze werd vandaag 6 oktober al geleverd. Na uitpakken van het artikel bleek deze niet geheel in orde te zijn. We hebben toen telefonisch contact opgezocht met Compleetshops, en er werd direct een passende oplossing aangeboden. Ik kan niets anders zeggen dan dat dit bedrijf echt zéér snel reageert en een fantastische service levert. Wij zouden hier zeer zeker en met een gerust hart weer iets bestellen. 10 met een griffel.

Geleverd zoals beloofd

De kwaliteit is zoals beschreven

super.

bestelling binnen 24 uur binnen. hoe fijn is dat

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.