Snelle levering en mooi product

De wijnglazen zien er mooi uit!

prima zoals het hoort

snel, correct

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke website, eenvoudig bestellen en snelle correcte levering

Prima spullen!

Uitstekende service.

Goede service en snelle levering

Gewoon goed

Snel geleverd, prima service

Prima service, word altijd even vriendelijk te woord gestaan, en een snelle levering

Hele mooie glazen, elke cent waard.

Goede service, snelle levering en perfecte kwaliteit. Love it

Snel en voordelig!

Top!!

Supersnelle levering. Prima kwaliteit!

Snel, goede service en advies

Advies gevraagd, dit werd snel en duidelijk gegeven. Levering netjes verpakt en op korte termijn afgeleverd.

Slecht

Diverse mails gestuurd.. nog steeds mijn bestelling nog niet ontvangen…

Correcte service

Altijd op tijd bij de klant

Fantastische service

Ik had problemen met mijn vijver na een ernstige kortsluiting in mijn regelcircuit en had direct 2 andere pompen nodig , 's middags net voor 14.00 besteld ( en niet gezien dat de pompen op 2 dagen levertijd stonden ) na een belletje van mij heeft Vijver Compleet Schijndel er alles aan gedaan om de pompen toch nog de volgende dag te leveren , Chapeau hiervoor .

Snelle levering en product zoals verwacht

Snelle levering en product zoals verwacht

Snel en goed punt

Een goede afwerking van de artikelen

Goed geregeld

Weer goed geregeld

Zending kapot en prima klachtafhandeling

Bij aflevering is één van de bakken met koivoer open gegaan (zat geen afdicht materiaal op….hierdoor veel voer verloren gegaan. Positief is dat de klachtafhandeling zeer goed is verlopen!

top

netjes en compleet geleverd

Goed.

Ik kan er niet zoveel over zeggen, als dat ik een prima ervaring heb voor de eerste keer. Besteld en een paar dagen later in huis. En over het artikel ja prima doet wat het moet doen.

Tevreden

Ben zeer tevreden over de producten. Heerlijke geuren voor in de jacuzzi.

Snelle levering en goedkoper.

Het product is goedkoper dan bij andere verkopers én het werd eerder bezorgd dan verwacht!

Heel snel en juist product

Snelle levering ,goed verpakt en het juiste product door de omschrijvingen die jullie geven

betrouwbaar

zeer correct en snel geleverd

Zeer snelle levering!!!

Op 5 augustus om 12.49 uur een vijverfilterset besteld. De volgende dag om 10.35 uur ontvangen! Supersnel!! Zeer aan te bevelen!!

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.