Artikel niet op voorraad

Na een week wachten op de bestelling bleek het artikel niet op voorraad, dit werd helaas niet gecommuniceerd. Na een vraag van mijn kant kreeg ik die informatie door. Na wederom een week wachten nog niets geleverd gekregen. I.o.m. SpaCompleet order kunnen annuleren, maar de bestelling werd kort daarna vervolgens toch nog uitgeleverd. Ik heb een deel van de bestelling kosteloos kunnen retourneren. Prima service en begripvolle reacties van SpaCompleet.

Snel, eenvoudig en juist

Zocht naar waterreiniging voor mijn Spa en kwam bij Spacompleet uit. Duidelijke website en goede informatie. Bestelling gedaan en volgende dag geleverd.

Top advies en levering

Super advies in de avonduren en 2 dagen later binnen en alles werkt weer zoals het moet

Onderdeel voor de jacuzzi pomp besteld en deze is zeer snel geleverd.

Compleet aanbod voor een goede prijs

Er ging iets mis met een verkeerd verzendlabel. Dat kan gebeuren. Ze hebben daarover goede informatie gegeven en snel opgelost.

Stofzuiger voor de vijver besteld en binnen 2 dagen al bezorgd. Keurig verpakt en werkt uitstekend.

zelfs op zondag word er gewerkt

op zondag morgen een bestelling geplaatst. zondag middag al een track en trace ontvangen. dinsdag netjes verpakt bezorgd door PostNL

Goede klantenservice

Na het melden dat er iets niet klopte, is dit goed door klantenservice opgenomen. Na contact te hebben gehad is dit op een mooie manier opgelost.

Niet zo best

We hebben alleen de “kast” gekregen en daarna zijn jullie haast niet te bereiken

fantastisch niets op aan te merken

Alles correct afgehandeld de retour en de aankoop Ik raad het aan iedereen aan

Super snel en correct geleverd!

Super snel en correct geleverd!

Alles naar wens

De bestelling was op tijd, onbeschadigd en compleet.

Snel geleverd, goed verpakt en een gratis maatbeker gekregen.

Snel geleverd, goed verpakt en een gratis maatbeker gekregen.

SUPER

MAKKELIJK BESTELD, SCHERPE PRIJS EN SNEL VERZONDEN

goed verzorgd snel bezorgd

snelle levering en goede afhandeling

korrekte afhandeling

Wat betekende de vermelding van een ribbelglas?

Mooi product op tijd geleverd

Snele levering van heel mooi product

Top product

Mooie glazen voor nette prijs. Proost

Bij deze winkel heb ik chloor tabletten gekocht voor in het zwembad. Deze werden snel geleverd en ook correct. De chloortabletten waren allemaal heel en werken ontzettend goed. Ik hoef maar 1x per week nieuwe chloortabletten toe te voegen. Bij bol.com zag ik deze tabletten ook. Echter las ik in de recentie dat er vaak een ander merk werd geleverd. Deze winkel levert precies wat vermeld wordt op de site.

Kei goed

Snelle verzending, goede service.

Top shop

Snel netjes en de juiste onderdelen

uitstekend

uitleg top service top kwaliteit top prijs netjes levering top

Het artikel was niet op voorraad, het kon 2 tot 5 dagen duren voor het weer binnen dag. Zo lang hebben we niet hoeven wachten, de derde dag werd het al bezorgd, netjes verpakt en onbeschadigd. Fijn!

Gewoon super

Snel en goed verzorgd

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.