Snelle en verzorgde levering

Een 5L pot OptiPond (poeder) opsturen per post leek me niet zo vanzelfsprekend. Toch is deze volledig intact, met tape verzegeld, aangekomen.

Na bestelling niet te bereiken met vragen over het product

Heeft even geduurd maar na goed contact met Jorg al mijn vragen netjes beantwoord mijn probleem is goed opgelost. Top bedankt

Zeer goed geholpen

Terwijl de winkel eigenlijk dicht was zijn wij zeer goed geholpen door Guus Top gedaan.

Snelle, correcte levering

Prima communicatie, duidelijke info, alles top !

snelle service en levering

Correcte prijzen en goede kwaliteit

Takazumi mix gekocht wat ik al jaren gebruik . Ik ben zeer tevreden.

Goede webshop snelle levering

Wat de titel al zegt en als toevoeging, zo zou internet bestellen altijd moeten zijn!

prima gedaan, snel geleverd en het past perfect.

prima, snelle levering.

klasse

snel en goed uitgevoerd

Beste prijs, snel geleverd, goede service.

SNEL EN KOMPLEET

Alles snel en compleet met duidelijke beschrijving er bij

Goed en snel

Precies zoals je hoopt dat het gaat

Zeer snelle verzending

Artikel op dag a besteld en op dag c bezorgd, supersnelle service hoor

Bereikbaarheid is echt beroerd

De spullen worden netjes geleverd maar als je vragen hebt dan zijn ze nagenoeg niet te bereiken. De telefoon wordt niet opgenomen en als je je bericht inspreekt met je nummer zoals dat wordt voorgesteld door het bedrijf dan wordt je niet teruggebeld. Er is wel een keer teruggebeld maar toen was ik even in gesprek maar daarna wordt er niet meer gereageerd. Dat is, zeker in deze tijd, erg slecht. Als ze dat verbeteren dan is het een prima bedrijf met goede spullen.

Top servies

Heel snelle levering en een pak goedkoper dan op andere site Ben zeer tenvreden

Bestelling snel in huis

Ik min 1x per GH en KH. Altijd snel in huis.

Levertijd verre van juist en gebrekkige communicatie

Levertijd volgens de site was de volgende dag. Uiteindelijk werd het pakket pas een week later bezorgd. Communiceren met deze partij is ook vrijwel onmogelijk; bellen kan niet en op veel mails komt geen reactie. Als je vraagt naar de Track & Trace code reageren ze dat het pakket vertraagd is, maar wanneer je het dan wel krijgt communiceren ze niet. Service is dus niet wat je zou mogen verwachten.

Snel verzonden, goed verpakt, scherpe prijs!

Snel verzonden, goed verpakt, scherpe prijs!

Snelheid goed en goede klantenservice

Gasbrander met gasslang besteld. Toen ik de gebruiksaanwijzing las mag de gasslang maximaal 5 jaar gebruikt worden. De nieuw geleverde gasslang is uit 2019. Na contact te hebben gehad met de klantenservice hebben ze mij uitgelegd hoe dit komt en dat ik kan rekenen van het moment dat ik de slang in gebruik neem. Bedankt!

Zeer snelle en correcte levering

Vanwege de goede reviews heb ik besloten om enkele aanvullingen op mijn Spa bij Spa Compleet te bestellen. Ik ben zeer tevreden; klantvriendelijke en duidelijke site. Zaterdagavond laat besteld. Zondag kreeg ik de verzendbevestiging en pakket werd dinsdag geleverd. Bestelling compleet en helemaal correct met als verassing een extraatje omdat ik boven een bepaald bedrag had besteld.

reactie op serieuze vraag

Direct na levering, prima trouwens, vraag over veilige gebruiksduur van de meegeleverde gasslang gesteld. Uitleg gekregen over enigszins gedateerde productiedatum en veilige gebruiksduur alsmede belofte van een aantekening bij de leverancier over mijn bezorgdheid.

Netjes geleverd

Alles perfect geleverd

Bestelling is bezorgd, compleet zoals ik het besteld had, dus waarom zou dat niet goed zijn. Ik kom daar zeker terug.

Te klein

Het afdekzeil zou volgens de beschrijving ook voor zwembaden zijn met steunen. Helaas is het afdekzeil te klein

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.