Netjes verpakt en heel snel verzonden/ontvangen.

Goed en goedkoop

Product doet wat het moet doen

Uit de kunst

Makkelijk te vinden, veel keuze, snelle bestelling en levering maar 1 dag te laat, maar dat was niet zo een probleem en daar kunnen jullie eigenlijk niets aan doen.

Nu wel goed

Ik kreeg mijn zending met code 35TMHZ4353312 nog niet binnen niettegenstaande ik melding kreeg van POSTNL dat deze geleverd werd op 18 juni om 9.45u. Intussen werd dit rechtgezet door Compleets Shops. Waarvoor hartelijke dank

zeer correct geleverd

zeer correct geleverd

Heel goed. Snelle levering

Zeer tevreden.

Vlotte levering en vriendelijk behulpzaam.

Vijverfilter gekocht klein en compact top vlugge bevestiging van onze aankoop en vlugge levering

uitpakken, instaleren en bubbelen maar

heerlijk werkt perfect met een prima gebruiksaanwijzing.

Producten zoals omschreven

Producten zoals omschreven en snel geleverd, en dat voor een concurrerende prijs.

Etonné au départ de ne pas voir de raccord d'évacuation des eaux du filtre à l'étang .

Problème à présent résolu suite à l'achat de la pièce manquante. Votre produit marche désormais correctement.

Snelle, correcte levering en super eend

De mega opblaasbare eend is een waar plezier in ons zwembad. Oogt grappig en je kan er met z'n tweeën op zitten. Zalige aankoop!

Duidelijke webshop en snelle levering

Snelle levering en goede producten, maar anders had ik het hier ook niet besteld :-)

Past perfect

Ziet er beter uit als wat er origineel op zat

zeer betaalbare prijzen en zeer snelle verzending

De dag voordien bestelling geplaatst, de dag nadien geleverd aan deur. Prijzen zijn gunstig ten opzichte van andere online winkels. Thx voor de goede service.

snel en goed geleverd

snel en goed geleverd

Voor 16.00u de volgende dag in huis...

Niet echt mijn ervaring met deze winkel. Zit al 3 dagen te wachten tot de bestelling is aangemeld bij PostNL. Vooraf nog gebeld is het er echt de volgende dag, ja meneer geen probleem... gevalletje Opgelicht?

Positief

Ondanks de iets langere levertijd goed op de hoogte gehouden omtrent de bestelling. Fijne webshop om zaken mee te doen.

Langer gewacht op mijn bestelling

Ik heb een jetstream besteld bij Zwembadcompleet. De levertijd zou 2-3 werkdagen zijn. Het heeft uiteindelijk 2 weken geduurd voor mijn bestelling heb ontvangen. Toen ik navraag deed bij Zwembadcompleet waar of mijn bestelling bleef, kreeg ik wel een snelle en adequate uitleg. Naast de levertijd was de informatie op de website over de jetstream te beperkt. Het is namelijk geen ‘plug & play’ product en hierover staat niets vermeld op de website.

Een Nano Action reversibel warmtepomp gekocht en deze bevalt prima. Eenvoudig aan te sluiten en te bedienen. Goede service en snelle levering. Top

Conform wens

Prima op de hoogte gehouden door servicedesk (Jorg) per mail over status levering en overeenkomstig verwachtte levertijd geleverd.

Top product, snel geleverd, goede communicatie

Snelle reactie op vragen. Hoewel het product niet op voorraad was, is het alsnog heel snel geleverd.

Snelle levering.

Snelle levering. Alleen de verpakking was aan de grote kant voor 4 type "B" filters. Dit zou met het oog op milieu misschien kunnen worden aangepast.

Alles zeer vlot verlopen. Super tevreden !

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.