Telefonisch niet te bereiken

Niemand aan de telefoon te krijgen . Er wordt gezegd dat je een bericht kan in spreken, maar de verbinding wordt automatisch verbroken. Ik heb begrepen dat het product niet voorradig was maar wellicht is het handig om dan een mail te sturen met niet voorradig en de eventuele leverdatum. De prijs kwaliteit verhouding is prima.

Na bestelling goed geïnformeerd via mail en snelle levering

Prettig om direct na bestelling een bevestiging te ontvangen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering, welke ontzettend snel is.

Snel en een goeie prijs

Snel safe en simpel vooral snel

Waarom zoeken als je het al gevonden hebt ze versturen direct en de prijs is vaak Zeer scherp…

Snel geleverd en keurig verpakt!

Filter, stofzuiger, Aquafinesse en heerlijke aroma's! Ik kan de zomer weer door, genieten!

Zeer goede service en vlugge levering

Vlotte bestelling via de site, correcte levering. Aanrader

Het werd netjes geleverd voor een geweldige prijs! Ook kwam het pakket erg snel aan!

niet goed bij post NL

Besteld op 2 juni onderdelen zijn nog steeds bij post NL. Jullie zijn goed, Post NL waardeloos

Product geheel volgens omschrijving website.

contact met klantenservice was moeizaam, maar uiteindelijk netjes opgelost

verder snelle leveringen

Prima website en zeer snelle levering!

Prima website en zeer snelle levering!

goed en snel geleverd

goede prijs en snel

Top levering

Prima materiaal

Bestelling wel laat geleverd door toedoen van Post Nl

Service ok

Doen, wat ze beloven.

Bestelling in één keer compleet geleverd en goed verpakt.

Snelle levering en super produkt

uitstekende service!

Zwembadwarmtepomp besteld. We werden keurig op de hoogte gehouden toen er enige vertraging met de levering was en de warmtepomp werd toch nog eerder geleverd dan verwacht. We zijn zeer tevreden met de goede en correcte service. Ook de warmtepomp voldoet prima aan de verwachtingen. Een aanrader dus.

Het pakketje werd netjes verzorgd geleverd. Alleen door de pakketdienst niet binnen 24 geleverd.. dus vandaag besteld morgen in huis is niet aan de orde.. Maar daar kan het bedrijf niets aan doen.

Zéér snelle reactie, snelle verzending. Top !

Prettige afhandeling

Super product,super snelle levering!

Mijn bestelling in België geplaatst en 1 dag later was het pakje er al. Het product doet perfect wat het moet doen zoals aangegeven in de omschrijving.

Beetje later dan oorspronkelijk gepland, maar nadien wel TipTop.

Beetje later dan oorspronkelijk gepland, maar nadien wel TipTop.

Snel, stipt en juiste info

Levering zoals het hoort !

Slechte Service

Telefonisch niet bereikbaar, slechte service in het algemeen

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.