Snel, stipt en juiste info

Levering zoals het hoort !

Slechte Service

Telefonisch niet bereikbaar, slechte service in het algemeen

Prima en snel geleverd datgene wat ik besteld had.

kapotte lamp en kwartsglas, snel en goed verpakt geleverd. twee dagen later in huis.

Snel en foutloos geleverd

Zeer tevreden en zal niet twijfelen. om nog bestellingen te plaatsen

Goed advies en goede service. Tevens ook een snelle levering. Dus super blij mee.

Niks op aan te merken.

Snelle levering, duidelijke communicatie, scherpe prijzen.

prima geregeld

mail gestuurd, netjes terug gebeld, mail gekregen, opgehaald. Alles prima geregeld, niks op aan te merken.

Supersnel geleverd

Ruim assortiment en snelle levering.

Prima opgelost

Na een kleine misverstand loopt alles nu op rolletjes en hoop ik veel plezier van mijn spa te kunnen gaan hebben. Er word gewerkt aan een klein dingetje en heb het volste vertrouwen erin dat ook dit opgelost gaat worden... De bezorging was snel en netjes en de spa is uiterst comfortabel.

alles perfect verlopen , snelle levering van onze bestelling.

Alles mooi verpakt Zeer snelle verzending en levering

Vlotte levering van de zending.

Alleen jammer dat door de drukte bedrijf niet telefonisch niet bereikbaar was. Wilde nog iets bestellen maar had info nodig over het product.

Super qualiteit

Heerlijke qualiteit, ligt echt super lekker.

Naar tevredenheid bezorgt .en het juiste product

het gevraagde product perfect bezorgt

Topservice

Snelle levering en kwaliteits product

Heerlijke geurtjes voor de jacuzzi.

Snel en goed

Een paar flesjes aroma voor de spa besteld, de ene dag besteld de volgende dag in huis. Prijs was goed en de bezorging ook,.zeer tevreden mee.

Maandags besteld dinsdags in huis, dus perfect.

Snel geleverd en goed materiaal

Top Kwaliteit en Service

Top kwaliteit glazen, en snel in huis.

Super service

Bij bestellen van nieuwe sensoren voor PH en ORP wist iik niet welke te bestellen. De verkoper heeft mij via mail op weg geholpen en de volgende dag werden de sensoren geleverd. Ook de prijs is zeker één van de goekoopste.

Ruime keuze en snel.

Wel jammer dat jullie telefonisch niet goed bereikbaar zijn. Had mij wellicht een verkeerd bestelling bespaard gebleven....

Prima service en goed advies

We zijn prima geholpen en van advies voorzien Er word goed de tijd voor je genomen en zijn erg blij met de de spullen

Milieubewust verpakt

Zwemband van Intex besteld. Op de originele verpakking adressticker geplakt en afgeleverd.. Prima om dat zo te doen in plaats van nog een andere doos erom heen te doen. Scheelt verpakkingsmateriaal en milieubelasting. Zouden meer bedrijven zo moeten doen!

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.