Niet tevreden

Er is één stuk te weinig geleverd wegens te kort in stock, hiervan heb ik mijn geld niet terug gekregen en is er mij ook BTW aangerekend . Graag zou ik het stuk dat te weinig was toch nog krijgen of tenminste toch mijn geld dat ik ervoor betaald heb en ook de BTW dat ik heb betaald .

verzorgde levering

Levering volledig conform alle afspraken. Alles goed en netjes ingepakt.

Prima voor elkaar

Goed verpakt. Alles goed geleverd.prima voor elkaar

Goed, betaalbaar en snel

Ook een goedkoop product wordt netjes verpakt en snel verstuurd. Goede communicatie over de verzending.

Snel en netjes geleverd!

Snel en keurig geleverd. Alleen jammer dat er niet even een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij zit. Vandaar 4 sterren

Snelle en goede levering

Zonder enig probleem een snelle en goede levering

Goede prijzen, snelle en nette levering

Voor het eerst iets besteld bij deze webshop en alles naar behoren afgehandeld.

Heel tevreden

Fijne producten voor sauna. Een keer een fout product ontvangen en dit is ontzettend klantvriendelijk opgelost!

prima geregeld

het was stevig verpakt,op tijd aangekomen,en voldoet prima

Mooi product (glaszand) en snelle levering!

Top, snel en goed geleverd

Zeer tevreden, aanrader

snelle goede levering

snelle goede levering en goede informatie over de status en voortgang van levering.

vlot geleverd - goede prijs

Een vijvernet gekocht dat vlot geleverd werd tegen een goede prijs

Correcte, betrouwbare webwinkel

Na een fout door Bol.com nam Compleetshops zelf contact met mij op om dit uit te klaren. Top!

Uitstekende dienstverlening

Bestelling prompt geleverd volgens de belofte. We maken dit ook wel eens anders mee. Goed ingepakt. Kortom, volgende keer bestel ik weer bij compleetshops

Goede service.

Ik kwam voor een kleine bestelling. Moest even bij de deur wachten en kreeg voor het wachten een klein presentje.

razendsnelle verzending !

Nette en vlotte verwerking van bestelling

bestel er al onze jacuzzi onderhoud spullen

100%

100%

Nvt

Nvt

Altijd goede service tot nu toe gekregen

Voorlopig altijd goede service en altijd op tijd geleverd volgens jullie levertermijn.

Perfect geregeld

Duidelijk te bestellen via de site, tijdig en compleet geleverd in een stevige verpakking.

Super snelle levering

Snelle levering van de bestelde goederen

pijlsnel!

Pijlsnelle levering en goede communcatie bij het vinden van de juiste oplossingen

Probleem mooi opgelost.

Paket verloren gegaan bij post NL. Compleet hops heeft dan direct een andere opgestuurd.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.