Goede evaring

Ik had het eerder moeten weten

alles netjes geregeld en geleverd

Uitstekende Service

Bij aankoop gezien dat levering 1-2 dagen was, na 2 dagen dus contact gezocht en binnen het uur een bevredigend antwoord gekregen. Dag erna een mail dat er niet op korte termijn de 0,5l versie geleverd kon worden maar dat de optie was om de 1,0l versie met flinke korting, die dus wel voorradig is, geleverd kon worden. En dit zonder te vragen maar gewoon aangeboden.

Zeer goed en vlotte verwerking

Zeer goede en vlotte afhandeling en correcte levering

Tevreden: Snel en netjes geleverd

Ik ben heel tevreden. De glazen zien er goed uit. De prijs was veel lager dan bij anderen en ze zijn netjes verpakt snel geleverd

Ontzettend klantvriendelijk en goed geholpen

Wat een super service en ondersteuning hebben we gehad bij de aankoop van de warmtepomp voor ons zwembad. (Dankjewel Guus!)

Zeer snelle levering!!

Snelle levering bestelde goederen

Bestelde goederen waren in orde en snel geleverd

Netjes opgelost

We hadden eerst geen goede ervaring met dit bedrijf,maar alles is zeer netjes opgelost door dit bedrijf,SUPER.

Perfecte levering!!!!!

Perfecte levering, op tijd, goed verpakt, geen op- en aanmerkingen

Top service, snel en coorect.

Zeer snelle levering, in perfecte staat. Aangekochte goederen correct en duidelijk omschreven op de site.

Topbedrijf

Een bedrijf dat doet wat ze zegt. Super snelle levering gewoon top.

Goede service, nette prijzen, snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over de service, ik had wat vragen over een product. Zeer goed behandeld en geholpen. Alles netjes geleverd volgens afspraak.

goed geholpen, vriendelijk en correct

goed product voor een scherpe prijs en goed geholpen.

Snelle levering en nalevering, vriendelijke service

Het is mijn eerste bestelling bij Compleetshops, voordien bestelde ik bij een andere webshop, maar ik heb de prijzen vergeleken en deze waren hier beter. Ik werd heel snel geleverd en het artikel dat niet op voorraad was (kan gebeuren) hebben ze me nadien snel toegestuurd zonder extra kosten. Contacten met de klantendienst over nalevering waren heel vriendelijk en professioneel.

Correcte levering

Zeer correct en mooi op tijd.

Was iets fout gegaan. Maar prima opgelost

elke x goed

voor vragen zijn ze er altijd erg netjes en vriendelijk. alles voor nette prijs en goede service

Prefect

Snel en goed geregeld en verpakt

top

prima top

Alles liep perfect

Als zoals afgesproken en verwacht

Snel en correct geleverd

Vandaag besteld en morgen in huis. Ook de communicatie mbt. product en levertijd is goed geregeld.

Alles goed geregeld !

Ik heb gerief besteld. Het verkeerde artikel is geleverd Alles achteraf netjes opgelost

Prima webshop

Altijd weer jammer die verzendkosten. Je heb (bijna) altijd minder nodig dan het minimum bestel bedrag. Iedereen mag van de China webshops vinden wat men wilt, maar het wordt meestal wel gratis verzonden.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.