Snel en goed in prijsstelling

Snelle correcte levering werkt prima vissen blij ik blij bedankt

Besteld/geleverd, klaar!

Pomp + rubbers besteld voor de jacuzzi. Snel geleverd en gelijk ingebouwd, we kunnen weer bubbelen!

Super snel geleverd en prijs

Perfect geleverd zoals afgesproken

Correcte levering en cfr. afspraak Bestelde artikel ook geleverd, met installatie documentatie Goede service, top !

Top en snel geleverd

Top en snel geleverd

tussen bestellen en leveren : een dag

zocht aquaking uv lamp , op de site van vijvercompleet deze lamp gevonden en besteld , snelle levering

Super content

Heel tevreden

Goed geregeld!

Uitstekende snelle antwoorden om correcte spullen te vinden

Mijn vraag was gebaseerd op afmetingen, geen naam stond op de filter. Een email gestuurd en binnen 24 uur beantwoord. De detail vragen daarna werden per ommegaande professioneel beantwoord en het juiste product voorgesteld. Voila, het past en werkt naar behoren. Super bedankt.

Zending werd snel geleverd maar helaas met schade, vermoedelijk transportschade. Dit is goed en snel opgelost door Zwembadcompleet. Mijn dank!

Perfecte snelle levering

Hozelock slangenwagen met 40m1 slang voor een zeer concurrerende prijs besteld en 2 dagen later reeds geleverd.

Netjes en compleet geleverd

Door corona duurde de levering een stuk langer als belooft,ik had wel een mailtje verwacht tussendoor maar moest er zelf achteraan.direkt daarna antwoord gekregen dus ik vind het een prima bedrijf.

super

Nadat het bestellen bij een andere webshop behoorlijk lastig ging, ben ik gaan kijken of ik dezelfde producten ergens anders kon krijgen. Nu hier uitgekomen en super tevreden, makkelijk zoeken en veel en Nederlands talige informatie, en snelle levering. Ik ben inmiddels een tevreden klant.

Goede prijs en snelle levering

Binnen 24 uur werden de materialen geleverd. Top!! Jammer genoeg was de ketel van het bestelde filter tijdens transport beschadigd en moet worden vervangen. Ook het contact hierover ging snel en was goed te noemen. Nu nog de nalevering afwachten.

Doen wat ze beloven

Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering

toppie

supersnelle verwerking van het bedrijf, bezorgdienst laat te wensen over.

Super goede service

Wij hebben bij zwembad compleet een staalwand zwembad besteld met toebehoren. Ondanks dat de levering door de grote vraag wat vertraging had, hebben we tussendoor geregeld mail contact gehad uiteindelijk alles netjes binnen gekomen. In een woord top service .

Snelle en korekte levering.

Alles naar wens.

Uitstekende service

Makkelijk bestellen. Snel geleverd.

is erg goed

Erg goed

Goed geholpen snelle levering

Uitstekende service

Vandaag besteld.Morgen geleverd.Echt waar de slogan klopt. Bedankt gekregen over het verder verloop van het pakket

Ben er blij mee

Had het snel binnen bedankt top

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.