Laden reviews...
Goed ervaring
18 May 2022
R
Apeldoorn
Deskundig advies en begeleiding gekregen. Tevreden over deze dienstverlening.
22 November 2020
Audrey
Maastricht
Super snel geregeld ze hebben goed naar mijn wensen geluisterd ik werd gebeld voor de uitleg zeer vriendelijk na een paar dagen had ik geld op mijn rekening
21 November 2020
Aleksandra
Zeewolde
in 1 dag alles geregeld
21 November 2020
Richard
Stadskanaal
Goede service en er word duidelijk en snel gecommuniceerd.
11 November 2020
S
Dordrecht
ben super goed geholpen raad het zeker weten aan bij anderen mensen , herl sociaal en behulpzaam ! van mij krijgen ze een 10
12 October 2020
boyke wemaij
krimpen aan den ijssel
Goede service. Goed geholpen.
12 October 2020
Nass
Groningen
Deze trefwoorden zeggen toch genoeg. Vanaf het begin tot het eindproces wordt je op de hoogte gehouden van je aanvraag. Er wordt meegedacht en - in mijn geval de heer Van Hettema - maakt er een missie van om een mooie aanbieding te kunnen doen. Hulde. Een absolute aanrader. Soms kom je echt in de financiele wereld de juiste mensen tegen.
11 June 2020
dick richards
zoetermeer
Top team, werkt hard en denkt met de klant mee. Is snel bereikbaar voor eventuele vragen, doet zijn best om alles voor elkaar te krijgen. Bedankt!
8 June 2020
A.
Rilland
Dit was mijn eerste lening die ik ooit heb afgesloten, ik ben blij dat ik het via Kredietenunie heb gedaan, erg fijne professionele en snelle service waarbij ik vanaf het eerste contact moment door dezelfde persoon ben geholpen, die dan in vervolgvragen ook weet wat je situatie is.
4 May 2020
Alex
Den Haag
Neemt alle zorgen af en van een probleem maakt hij een oplossing. Service gericht en neemt het op voor de klant naar de bank
6 April 2020
Hj
Lelystad
Kredietenunie is absoluut aan te bevelen. Snelle afhandeling! Hr. v. Hettema nomaals bedankt. Een tevreden klant uit Monster ( zuud holland)
1 April 2020
R. Martens
Monster
Ik kende de kredietenunie eigenlijk niet maar de manier en snelheid waarmee gehandeld is. Uitstekend. Zeer deskundige mensen en alles goed uitleggen. Zeer de moeite waard.
31 March 2020
Mimke
Dongen
Afwachten
18 March 2020
Theo
Beek en Donk
Mijn ervaring met creditunie is hel goed gegaan en ook altijd juiste informatie gekregen,Hel betrouwbare partner voor mij ,MVG BERISHA
14 March 2020
B.
Leeuwarden
De manier hoe ik geholpen ben door de adviseur was zeer aangenam
5 March 2020
Reynaldo
zeewolde
Na mijn aanvraag, telefonisch zeer duidelijk contact gehad. Het vervolgtraject (aanvullende gegevens aanleveren), welke vervolgens getoetst zijn doorgezet, is ook zeer snel verlopen.
3 March 2020
T.T.
Dronten
Snel, vakkundig en uitstekende service
13 February 2020
S.
Zwartewaterland
Idem
10 February 2020
j.dh Pals
Almere
Zeer goede communicatie en vlotte afwerking ben zeer tevreden
23 January 2020
v.
Someren
Erg vriendelijke benadering, leuk contact .
22 January 2020
Martin
Enschede
Persoonlijk en deskundig advies.
29 November 2019
ikwil lening15,000 antwoord kun je snel
21 November 2019
gv.zinhagel
rotterdam
2e keer. Direct teruggebeld. Denken mee over beste oplossing en constructies voor laagste rente. Fijn en snel contact en supersnel geregeld. Binnen een dag akkoord.
14 November 2019
Machiel
NOORDWIJK ZH
KredietenUnie is een onafhankelijke, jonge organisatie die staat voor zijn klant met een nieuwe kijk op kredieten.
Onze dienstverlening stopt niet bij het afsluiten van het krediet. Wij denken met u mee en houden u op de hoogte van de marktontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden.
Antwoordnummer 23
8100 VB Raalte