Pluspunten

Correcte en snelle beslissing, korte lijnen.

Wellicht minder verwachting scheppen

Pluspunten

goeie begeleiding. zeer klantvriendelijk. alles wordt naar tevredenheid afgehandeld. Prettig contact.

Pluspunten

staan je netjes te woord.

geen idee.

Pluspunten

Snel werking met beoordeling van mijn documenten, en klant vriendelijkheid.

Pluspunten

Ze zijn zeer vriendelijk. En snel

Pluspunten

Snelheid van werken. Goede communicatie.

Pluspunten

Bijzonder duidelijk communicatie en razendsnelle verwerking. Binnen 20 uur na aanvraag offerte had ik het geld binnen. Grandioos!

Pluspunten

Correct en snelle reactie

Niets

Pluspunten

Kundigheid gekoppeld aan snelheid

Pluspunten

Ondanks de eisen en voorwaarden van de bank toch nog slagvaardig in het afhandelen van de aanvraag.

Pluspunten

Je wordt keurig te woord gestaan en geholpen.

Pluspunten

snelle correcte reactie op aanvraag. Veel ondersteuning en begeleiding bij het aanleveren van de benodigde stukken. Vlotte afwerking we zijn erg goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken m.b.t. de bank die uiteindelijk het geld moet overmaken.

heb eigenlijk geen verbeter punten kunnen vinden

Pluspunten

Zeer adequaat en klantvriendelijk geholpen. Kredietenunie is altijd bereikbaar en biedt een uitstekende service. Ben buitengewoon tevreden!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede tel voorlichting. Kan op korte termyn geregeld. Alles geregeld via tel internet. Vooral tel contact is belangrijk.

Pluspunten

Snelle en duidelijke afhandeling van de kredietaanvraag

Pluspunten

Snel en helder en doortastend. Goede informatie.

Pluspunten

Heel open. Werken goed met de klant samen om tot een oplossing/deal te komen.

Pluspunten

Snelle afhandeling en duidelijkheid in wat je moet aanleveren

Pluspunten

Super service van dit bedrijf. Ondanks dat het iets langer duurde dan verwacht (door ons eigen toedoen), zijn we wel heel vlot geholpen en altijd op de hoogte geweest wijzigingen in de aanvraag. Altijd snel antwoord onze op vragen.

Zelf zou ik per aanvraag één persoon toewijzen om deze af te handelen, maar misschien is dat in de praktijk niet mogelijk.

Pluspunten

Geeft de klant het gevoel echt voor de klant aan het werk te gaan en niet alleen maar laten invullen van formulieren en op een "papieren beoordeling" af te gaan.

Wellicht kan het nog iets persoonlijker door minder via mail te doen maar door persoonlijk contact al is het maar een telefoongesprek

Pluspunten

Goede afwikkeling met duidelijke taal. Kredietenunie denk met u mee, en geeft de beste informatie die de klant nodig heeft.

Pluspunten

met mijn kritische houding in vragen stellen kwam Eric Yttema altijd met een correcte uitleg. het was hem niet om een krediet te verkopen. met daarbij de behandeling van de aanvraag en communicatie op zeer correcte wijze. en met nazorg, ook buiten de kantooruren. Ik geef hem een 10 min.

De 10 min: hij feliciteerde mij tot 2 keer toe. Ik vond dat wel grappig. Ik wist niet dat een felicitatie bij een geslaagde afloop hoort. Wel zou ik het anders zeggen: gelukwensen of zoiets. Maar het blijft dus een 10.

Pluspunten

Snel. Zorgvuldig en betrouwbaar

Antwoordnummer 23

8100 VB Raalte

088 - 033 30 85

Over Kredietenunie.nl

KredietenUnie is een onafhankelijke, jonge organisatie die staat voor zijn klant met een nieuwe kijk op kredieten. Onze dienstverlening stopt niet bij het afsluiten van het krediet. Wij denken met u mee en houden u op de hoogte van de marktontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden.